Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy mogę mieć otwartą obudowę ?

mikser38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic się nie stanie, jeżeli masz założoną osłonę śmigła wentylatora. W przeciwnym razie śmigło może trochę przemielić kable :P . Mam nadzieję, że pomogłem i pozdrawiam.

Opublikowano

nie możesz bo przyjdą złe krasnoludki-informatycy i zabiorą ci procesor :C

jasne że możesz, tylko uważaj żeby kabelków ci nie wciągnęło. :s

Opublikowano

Albo po prostu trzymaj wiatrak w bezpiecznej odległości min.1 metra. I pamiętaj ze bez obudowy komputer szybciej się kurzy.

Opublikowano

@Up wyraził własne zdanie...

Jak postawisz stabilnie i z osłonką to nie ma problemu, no chyba że podzespoły masz nie przykręcone to mogą odlecieć ;d

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Tak możesz. tylko ustaw duży wentylator tak, aby patrząc od góry na obudowę jego półkolista osłona nie "wchodziła" do obudowy.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

@2Up

Chciałem nabic posta... Haha

A tak serio przecież nikt nie jest na tyle głupi żeby wentylator wciskać na chama do obudowy, czy okrecac kabelki na smiglach wentylatora...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...