Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][1.5.2][120 Modów][80 slotów][Autorski Launcher] Net4k Tech

WE*DIE*TOGEDER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętnie zagram na tym serwerze.

Ściągnąłem paczkę i uderzył we mnie jeden fakt: nie ma w niej modu Factorization. Czy jest szansa na dodanie go? (Routery <3)

Opublikowano

@2up nie mam pojęcia naprawdę, możliwe ale nie jestem pewien
@up Przekaże fakt odpowiedniej osobie, odpowiedzialnej za paczkę oraz błędy i dam znać

Oraz jestem bardzo zadowolony że na reklamę dostajemy odzew <_<

PS. Wszystko zostało na serwerze dociągnięte teraz tylko czekać do jutra :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się super :)

Znam paru ludzi z administracji także ogarnięta administracja no cóż tylko czekać do jutra i grać :)

Zapraszam serdecznie na server ja napewno zagram :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Nasza administracja nie oleje graczy, jesteśmy otwarci na problemy, pytania, błędy oraz propozycje.

Dzięki temu chcemy stworzyć serwer idealny dla graczy bez żadnych błędów serwera.

Łapcie i planujcie w którą stronę pójdziecie :D

700t.png

Uploaded with ImageShack.us

Ja ide tam gdzie extasy xD

@up2 Administracja jest ogarnięta a napewno ExtasyPL jest jedna osoba której nie lubie ale nie będę tutaj pisał kto:)

Opublikowano

@up redpower nie ma, ale jest zamiennik Project Red.

Co do cuboidów będzie ankieta na forum co i jak - ale to już jak będzie oficjalny start.

Proszę moda o złączenie postów :)

Opublikowano

Serwer już działa dla graczy było teraz drobne naprawianie bugów już można wchodzić usuwamy folder %appdata%/.net4k oraz włączamy launcher i gramy
IP w launcherze, zapraszamy

---

Paczka poprawiona przepraszamy za utrudnienia
Jeżeli ktoś ma cały czas problemy z IC2 nuclear control otwiera C:\Users\Uzytkownik\AppData\Roaming\.net4k\net4k-techpack\config\IC2NuclearControl.cfg
Szuka i zmienia linijki na I:blockNuclearControlMain=4073

Cały config do podmiany: http://puu.sh/3XDut.cfg

Opublikowano

Serwer już działa jeżeli komuś pisze jakiś błąd z modami podczas wchodzenia na serwer.

Wchodzi do %appdata% i usuwa folder ".net4k" następnie włącza launcher i mu się on aktualizuje po czym może grać na serwerze :)

Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...