Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powracamy na stare serwery?

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pamiętacie te czasy jak sie grało na rusro csro , ksro ? Można wymieniac i wymieniać tych serwerów które były swietne.. Gdzie sie one podzialy ?? Bez sensu moim zdaniem ze dziennie powstaje 1000 serwerów Silka z innym capem expem wiec jak ludzie maja grać ? Co mysliscie na powrot na rusro ? Moim zdaniem jeden z lepszych serwerow jaki byl.

Opublikowano

A więc:

- ruSRO zamykają jeszcze w tym roku

- THSRO zamknęli w grudniu '12

- cSRO zamkną do połowy '14 roku

zostanie tylko nieszczęsny iSRO i kSRO

Opublikowano

dlaczego zamykaja rusro ???? Csro hmm wie ktos ile tam graczy gra gdzie mozna sciagnac i jakie raty aktualne ? i co z ksro ?

Wiesz o tym że powoli więcej zysków zaczynają mieć prywatne serwery? Są już sieci które mają po 3-4 serwer i na którym grają po tysiące graczy :) Szczerze nie dziwie się im, pamiętam jak wystartował Elite pierwszy serwer, od razu praktycznie był full . Zleciały się też osoby z iSro co spowodowało trochę rozmieszczenie.

Co do tematu :

Ja bym z chęcią zagrał na serwerze typu ZSZC :)

True love survives all

Opublikowano

ZSZC pamiętam świetny server ale na samym początku grałem na MYSRO

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

To wiedz, ze nie jestes doswiadczonym graczem silkroada, skoro nei znasz tego serwera, a mysro chociaz ? sunsro ?
To były dobre serwery, mysro losowe konta (hasło i id na numerki losowe ) cap 80, sunsro 90, płatne konta, ale mogles wychiagnac za 4 zł...
Grało sie :/

Opublikowano

o tak genialne servery Zszc ,ecsro , Mysro, SunSro, mozna by tego wymieniac ale co z tgo jak i tak juz taki serv nie wroci teraz kazdy robi serv chin/eur raty 500 pay for win .. bezsensu

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ECSRO crowded :)

ECSRO Vip :) konto 40zł albo trafić w rejestrację 5min na dobę :)

ZSZC

SJSRO

a potem się wysypało tego szajsu bez liku i umiaru

Opublikowano

sjSRO / ZSZC i z wyższych capów (110) Bloody SRO :) Najlepsze servery na jakich grałem. Od tamtej pory kiedy je zamkneli (pare lat temu) nie spotkałem lepszego od nich ;). Mam nadzieję, że te czasy jeszcze kiedyś wrócą ;p

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

sjSRO / ZSZC i z wyższych capów (110) Bloody SRO :) Najlepsze servery na jakich grałem. Od tamtej pory kiedy je zamkneli (pare lat temu) nie spotkałem lepszego od nich ;). Mam nadzieję, że te czasy jeszcze kiedyś wrócą ;p

Niestety już nie wrócą.

Dziwi mnie tylko jedno, dlaczego Joymax nie postawi serwera np. cap 80-100 raty max x2-3. Przecież tam by się zleciało od groma ludzi, bo serwera stawia firma, a nie prywatna osoba. Ja osobiście na takowym serwerze bym zagrał, jak i większość ludzi tutaj.

Opublikowano

no jak ktos ma chęci , to mozna sprobowac, trzeba by tylko jeszcze ludzi z zagranicy zebrac, ciekawe w sumie czy bylo by cos z tego

Opublikowano

Ja Kiedyś gralem na serwerze SwSro albo SunSro to było dobry 11d cap ale teraz już nie ma co szukac serwery szybko padaja jak gm napcha kieszenie kasa za donate :) Naprawde bym pogral na takim dobrym starym serwie :) to były czasy bez bota wszyscy online :) a teraz same boty i afki :(

Opublikowano

Trzeba się zmobilizować i napisać do joymaxa, bo coraz większy syf wychodzi z tych serverów, a joymax by postawił cap 80-100 oldschool i masa ludzi by tam grała na 100 %.

Opublikowano

Wiesz o tym że powoli więcej zysków zaczynają mieć prywatne serwery? Są już sieci które mają po 3-4 serwer i na którym grają po tysiące graczy :) Szczerze nie dziwie się im, pamiętam jak wystartował Elite pierwszy serwer, od razu praktycznie był full . Zleciały się też osoby z iSro co spowodowało trochę rozmieszczenie.

Co do tematu :

Ja bym z chęcią zagrał na serwerze typu ZSZC :)

Zaprezentuj te sieci :) Bo ja nigdy się z taką nie spotkałem !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ehh macie rację..klimacik był.. ja grałam na kSRO i cSRO, ale niespełna 3tyg :D,, jednak najlepiej wspominam sjSRO ,pierwszy raz trafiłam na otwarcie serwera :)i może to teraz wydać się komuś dziwne ,ale expiłam bez bota od początku do końca :P ..dobrze wspominam tamtych ludzi..zgrana ekipa ..wariaci ... byłam w gildii ''MysticGuards'' ( o ile dobrze pamiętam ) . miałam dłuugą przerwę w grze.. ale nadszedł już czas odchamić się w wirtualnym swiecie .Jeżeli czyta to osoba z MG , niech do mnie napisze.. Chętnie dołączę do Jakiejś nowo powstałej Gildii : )

Opublikowano

dobry server byl ecsro vip, i mój ulubiony
najlepszy z najlepszych, Elite sro cap 100 low exp, brak sun itemow,
potem idioci zrobili nowy oddzielny server cap 110, i mimo ze od cholery
ludzi gralo na esro to zwiekszyli cap na 110(mimo ze nikt oprócz Turasuf tego nie chcial) -.- wszystkie bronie +7/9
itd byly gowno warte, sami strzelili sobie w kolano niestety :/

w4x4.jpg

Opublikowano

Silkroad upadł po wejsciu capa 120 i po dodaniu 12d i tej alchemii...masa ludzi odeszła ze względu na to własnie. Sam gralem na Ksro jakies 3 lata... wbilem 112lvl recznie lecz zniechecila mnie alchemia bo po tym wlasnie koreance biegali z itemami +12albo i lepiej a osoby ktore nie mogly sobie pozwolic na kupno silkow mialy itemy max +5/+7 po wydaniu ogromnej ilosci golda na te niby immortale :) stare dobre czasy silkroad juz nie powroca :/ a szkoda bo mam czasem chęc pograc na globalu-.-grało sie tez na sunsro czy ecsro itd i to sporo czasu ;] a teraz wyjdzie server z capem 140 jakies kosmiczne degre 15 czy 16 nie wiem skad nawet i pada po tygodniu albo i szybciej...pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...