Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Gra Na Necie W Bf2

BoVvMaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiec mam taki problem

ostatnio zachcialo mi sie pograc z kumplami w bf2 przez neta sciagnelismy i zainstalowalismy wszystko nic nie patchowalismy i da sie wbijac na servery ale moge na nich dlugo grac maxymalnie z 10-30 min bo pozniej wychodzi mi z gry do pulpitu gram w ta gre z 2 kumplami jednemu dziala wszystko dobrze a drugi ma taki sam problem jak ja jak to mozliwe ze jednemu dziala dobrze a nam zle czy moze to byc problem karty graf albo cos w tym stylu a moze instalacja jakiegos patcha by cos wniosla i czy dalo by sie grac na tym lepszym patchu przez internet bo slyszalem ze jakis tam patch chyba naprawil ten blad

z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi

blackdevil.pngDziałający trade hack do wiekszosci gier MMORPG Tutaj
Opublikowano

To nie karta graficzna ! Mialem to samo. Nieznam rozwiazania tego problemu ale rada kup oreginał w Empiku 49.99 :)

f7e581ee986caa722c5c4feca44d406096c15fa6.png

AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 5600+ (2CPUs) ~2.9GHz, 4000 MB RAM DDR3, 2x Samsung HD320HJ, NVIDIA GeForce 9400 GT, Crosair 400w

Opublikowano

To jest problem z rejestrem systemu tez miałem ten problem wyczyściłem rejestr programem CCleaner i potem chodziło tak jak trzeba powino pomóc

beznazwy239.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

30zl oryginal kosztuje ludzie!!!

a warn kosztuje tyle co ten post, ja uważam go za spam... on potrzebuje pomocy a nie wiadomości ile kosztuje oryginał....

@edit

i co musiałeś napisać drugiego posta ... nie mogłeś użyć opcji "edytuj" no fakt musiał byś ją znaleźć a szukanie boli ;/

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

a warn kosztuje tyle co ten post, ja uważam go za spam... on potrzebuje pomocy a nie wiadomości ile kosztuje oryginał....

wiesz ze ja mam to w dupie? te warny...

a ja mu mowie zeby wiedzial... to nie kosztuje tyle co mw2

wiec mi sie wydaje KAZDY moze kupic bf2

bo kazdy gracz bfa powie ze PRZYPAL grac na piracie w bfa przez neta :D:D

[RZ]al jakis normalne przez RZ

i raczej twoj post jest spamem :) jak cie interesuja moje posty pisz na pw a nie odpowiadaj :) widzisz kto tu Fail zrobił?