Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak bocic bez banowania

tomekbobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jak zapewne widzieliscie niektórzy gracze na serwerze Ravia.eu bocą cały czas , nie bojąc sie o swoje głowne konta ,

jak oni to robią ze ich nie banują , ja odpaliłem boty na zmienionym ip , potem przekładałem hematy przez kilka kont na zmienionym ip , i dostałem bana za powiązanie

jest wogole jakis sposób na ominięcie tego ?

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Po co się bawić przez wywalanie? przez handel można bezpiecznie.

Przynajmniej ja od 2 miechów, boce a banowe są tylko botki :)))

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

ja juz 2 razy w ciagu dwoch dni , handlem przekładałem zmienionym ip i zbanowali mi sklepy oraz buffa z którego przekładałem dalej , teraz boje sie wejsc na głowne konto

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

ja juz 2 razy w ciagu dwoch dni , handlem przekładałem zmienionym ip i zbanowali mi sklepy oraz buffa z którego przekładałem dalej , teraz boje sie wejsc na głowne konto

Nymfa... moje botki też wpadły w nocy i dzisiaj w dzień.

Możesz też zrobić też oddawać hematy np dla kumpla który siedzi na innym ip - wtedy nie zbanują go...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej po 1 nocy wyrzucić hematy, podniesc glowna postacia i usunac dropka. na nastepny dzien/noc robisz nowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...