Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odzyskanie konta

JohnTerryFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, postanowiłem wrócić do WR Korean, ale nie mogę się zalogować na swoje konto na Nexon Plugu. Co muszę zrobić, żeby móc się zalogować? Od razu zaznaczę że nigdzie nie mogę znaleźć swojego KSSN...

Mam swojego maila, ale nie mogę się zalogować. Poszperałem po forum i coś tam wyczytałem, że muszę przenieść swoje konto z Nexona, jak to zrobić?

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Wr Koreanski zmienił dystrybutora i teraz jest to inna firma, więc Nexon Plug nic nie zdziała. Nie da się też już zarejestrować w "stary sposób" koniecznie trzeba potwierdzić sms'em i czymś jeszcze ... Jak nie przemigrowałeś konta to straciłeś szansę na grę :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Wr Koreanski zmienił dystrybutora i teraz jest to inna firma, więc Nexon Plug nic nie zdziała. Nie da się też już zarejestrować w "stary sposób" koniecznie trzeba potwierdzić sms'em i czymś jeszcze ... Jak nie przemigrowałeś konta to straciłeś szansę na grę :D

Bez kitu? Nie no zmiana konta raczej nie wchodzi w grę, bo po pierwsze miałem tam chyba 33 lvl z kd 2+ i pareset NXów na koncie. Nie chce mi się grać od początku.

Mam maila, i na poczcie trzymałem też KSSN, ale widzę że przypadkiem usunąłem tę wiadomość. Nie przemigrowałem niestety konta...

Nowego też się nie da założyć przez ten numer telefonu?

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Bez kitu? Nie no zmiana konta raczej nie wchodzi w grę, bo po pierwsze miałem tam chyba 33 lvl z kd 2+ i pareset NXów na koncie. Nie chce mi się grać od początku.

Mam maila, i na poczcie trzymałem też KSSN, ale widzę że przypadkiem usunąłem tę wiadomość. Nie przemigrowałem niestety konta...

Nowego też się nie da założyć przez ten numer telefonu?

Jeśłi na g1 nie potwierdziłeś to konto przepadło. :( Ja miałem 18 lvl ale na 90 dni preme i inne full fajnych rzeczy i konto wyjebalo na nexonie teraz mam 32 lvl :D ALE BYM WOLAŁ GRAĆ NA G1

Opublikowano

No musisz potwierdzic smsem. Chyba ze masz kogos znajomego z korei :D ale oni coraz skuteczniej utrudniaja gre ludziom spoza korei.

@up

Rozpedz sie a sciana Cie sama znajdzie -,-

On pisze o koreanie a Ty z g1 wyskakujesz..

Opublikowano

Kurczę szkoda. Dziękuję za pomoc. No właśnie uwielbiałem Koreana między innymi za to, że nie czekało się na reload broni, wiele przydatnych itemków na zombie i może w ciągu roku grania spotkania 2 lub 3 hackerów, a te laggi mozna było jakoś przeżyć.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Odświeżę ponownie.

Tak się podpaliłem, że nawet mogę grać od nowa. Czy na razie nie da się pominąć tego problemu(koreański numer telefonu) przy rejestracji? Nie da się na razie założyć nowego konta?

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Odświeżę ponownie.

Tak się podpaliłem, że nawet mogę grać od nowa. Czy na razie nie da się pominąć tego problemu(koreański numer telefonu) przy rejestracji? Nie da się na razie założyć nowego konta?

nie da sie, musisz miec kogos kto mieszka w korei

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Odświeżę ponownie.

Nie na razie tylko na zawsze. Bo nie wierze ze cofną te zmiany. Możesz poczekać aż zmieni się dystrybutor i liczyć na to że nie będzie potwierdzenia przez sms xD

Opublikowano

Hmm podobno da się jakoś to ominąć .. Przykładem jest Toxiic, który teraz na nim gra. Nie dawno zrobił filmik o najnowszym patchu, czyli nowej mapce i niebieskich broniach. Trzeba tylko kogoś bystrego, by to rozgryźć.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Może wejść na jakiś międzynarodowy chat, znaleźć Koreańczyka i po angielsku przekonać go do pomocy? :c Innego pomysłu nie mam na razie ^^

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Może wejść na jakiś międzynarodowy chat, znaleźć Koreańczyka i po angielsku przekonać go do pomocy? :c Innego pomysłu nie mam na razie ^^

Niech Ci ktoś z Korei założy konto, często można spotkać ich np. na ich ts'ie, jeśli mają :)

Dodatkowo, nie wiem czy będziesz mógł się zalogować na ip europejskim :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...