Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Chargeback 100 euro - szukam pomocy

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem chodzi o to , że muszę zwrócić pieniążki riotowi za nie autoryzowaną płatnością mBank uznał tą transakcje jako nie autoryzowaną i cofnął pieniążki od riotu a riot mi zablokował konto teraz 7 lipca

Chciałem wysłać pieniążki przez paypala ale cały czas dostaję wiadomość od PAYPALA że nie mogę wysłać płatności proszę spróbować później i tak w kółko czy ktoś może miał podobną sytuację ?

Opublikowano

Pierw się dowiedz do kiedy masz bana, wydaje mi się że jak Ci odbanują konto to powinno już wszystko wrócić do konta.

a dwa to nie wiem co będzie jak dostałeś perma. o.O

// Powinna pisać informacja na mailu, do kiedy ban, albo jak się logujesz do gry.

Opublikowano

Dostałem perma za tzw Chargeback bo dokonałem nie autoryzowanej płatności kartą płatniczą z Mbanku

napisali mi że mam zapłacić 100 Euro

Rouzmiem to ale Paypal nie może wysłać pieniązków na konto riotu

Opublikowano

Dostałem perma za tzw Chargeback bo dokonałem nie autoryzowanej płatności kartą płatniczą z Mbanku

napisali mi że mam zapłacić 100 Euro

Rouzmiem to ale Paypal nie może wysłać pieniązków na konto riotu

Więc napisz do supportu Paypala, jeżeli nic oni nie zrobią to raczej nie masz wyjścia na odbanowanie konta. ;)

/ Ew możesz napisać do riot że nie możesz wykonać przelewu.

Opublikowano

Skoro dostałeś perma to ci nie odbanuja nie rozumiesz tego? Jesli to z twojej winy to dobrze ci tak a jesli nie oszukiwales to wyjasnij supportowi sytuacje a jesli srasz kasą i jeśli jesteś totalnym nolife to pogadaj z supportem paypala, wyjasnij czemu masz ból dupy i zaplac im te 100 euro.

Opublikowano

@up więcej kultury

Dwa piszę że mój bank coś pojebał

Trzy pieniądze przelałem już na konto riotu 100 euro ( nie jest to dużo jak się pracuje )

Cztery Po jakim czasie od przelewu odbanują coś trzeba pisać do supportu ?

Pięć Jeśli trzeba coś pisać do suppu to może jakiś wzór ?

Opublikowano

Nie musisz nic pisać,jedynie możesz ich pośpieszyć informacją o uiszczeniu kwoty,dla pewności.

Mam pytanie,pracujesz w Niemczech? Wydać 100 euro na grę dla polaka zarabiającego średnią krajową to sporo,stąd te pytanie ;d

Opublikowano

Nie w Irlandii na budowie mam 12 euro na h :)

Kafelki i te sprawy jak jestem w polsce to mam z 3000 tysi dla siebie :3

Ale nie o to chodzi tylko WKURWIA mnie riot że jak pieniążków nie ma to odpisuje na każdą wiadomość

A jak hajsu już jest to poczekaj -.-

Opublikowano

Ej ty, ja ci moge pomóc jak coś.
Weź mi napisz na PW, i ty mi wyślesz tą kase, co chcesz wysłać do Riotu, i ja ją wyśle i będzie zajebiście.
Nie okradne cie ani nic, jestem zaufanym człowiekiem, popytaj tu osoby na forum, każdy ci powie że jestem godny zaufania.
Te 85% ostrzeżen to nic, te kurwy moderatorzy mi dają bez powodu, mendy i kurwy.
To weź napisz na PW i coś, wyślij mi kasiorke, dogadamy sie.
Pozdrawiam.

Opublikowano

Wysłałeś 100 ojro, aby Riot odbanował Ci konto.

Facepalm3_zps8f0f914f.jpg

@Topic

Od kiedy to Riot umożliwia odbanowie konta za 100 Euro? Czyżby pieniądze się nie zgadzały?

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

W sumie możesz też z PayPala , przelać pieniądze na inne konto , np ( wyciagnąć je ) i kupić paysafecard i tak zapłacić riotowi .

Opublikowano

Ej ty, ja ci moge pomóc jak coś.

Weź mi napisz na PW, i ty mi wyślesz tą kase, co chcesz wysłać do Riotu, i ja ją wyśle i będzie zajebiście.

Nie okradne cie ani nic, jestem zaufanym człowiekiem, popytaj tu osoby na forum, każdy ci powie że jestem godny zaufania.

Te 85% ostrzeżen to nic, te kurwy moderatorzy mi dają bez powodu, mendy i kurwy.

To weź napisz na PW i coś, wyślij mi kasiorke, dogadamy sie.

Pozdrawiam.

Do dupy z takim , nie wysyłaj mu nic bo widać że to jakiś gimbus któremu potrzeba hajsu na skórki do lola ... Ogarnij się pajacu bo tylko pośmiewisko z siebie robisz prosząc to takie coś ...

Co do tematu , ja bym propoował napisać im że próbowałeś i nic się nie da zrobić , chyba że nic nie odpisują , to sprób wypłacić ta kase i inna metodą płatności im przelac

95960480783902571221.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...