Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co o tym sądzicie? Tablet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak w pytaniu, znalazłem dziwną dość aukcję, bo nie dość że gość nie ma sklepu to w dodatku bez zdjęć, dziwaczna cena paczka za 1 ZŁ?!!?!?!? WTF? Dziwne, poza tym nie ma opisu graficznego, koleś ma 98% pozytywnych komentów ale się boję... A co sądzicie o aukcji i tablecie? Dobry? Używałbym go głownie do gier, stać mnie tylko na taki 200-300 zł, czasem przejrzałbym jakiegoś fejsbuka czy coś.

LINK:

http://allegro.pl/tablet-goclever-a73-gratis-klawiatura-okazja-i3451523194.html#tabsAnchor

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Bez reklam fb

Opublikowano

Za 235 na allegro są identyczne.Jeśli mu zależy na szybko na pieniądzach,wystawił taniej.

A co do przesyłki,często sklepy organizują je gratis.Może to nowe konto jakiegoś sklepu?

Gość kamil40013
Opublikowano

Moim zdaniem te tablety to porażka. Miałem kiedyś tablet z tracera o podobnych specyfikacjach z androidem 4.0.4. Oczywiście szło na nim pooglądać filmy, przeglądać internet itd. Ale tablet często się zawieszał oraz miał problem z bardziej wymagającymi grami (np. Dead Space). I w dodatku krótko trzymał na baterii. Taka jest moja opinia.

Ja zaoszczędził bym na bardziej porządny tablet.

Opublikowano

Przecież to coś to porażka nie tablet. Naprawdę, tablety są takie tanie i taniego dwurdzeniowca można kupić. Jak by ktoś chciał to mam Ainol Novo 7 Elf 2 na sprzedaż :P

Opublikowano

znalazłem tez troche lepszy :

http://allegro.pl/goclever-tab-terra-70-2x1-6ghz-8gb-klawiatura-i3458061954.html

niezła jest grafika , wiem ze mozna przyoszczędzić ale aktualnie zbieram na wakacje kolejne do Ameryki, więc z 2000 zł trzeba sobie przygotować ( 1500 na bilet 500 na dolary żeby można było se kupić fajne rzeczy i wycieczki), a tableta teraz bym chciał, ten co podałem mnie bardziej interesuje bo klawiatura itp., opinie też są niezłe - obudowa metalowa, więc co o nim sądzicie?

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Bez reklam fb

Opublikowano

Ten jest niezły, grafika nie aż taka dobra, nijak ma się jak ta w np. SGS2 ale ujdzie. Można będzie na nim płynnie pracować.

Opublikowano

Ja mam prestigio pmp 5570c czy jakos tak, radzi sobie z prawie wszystkimi lepszymi grami, tylko z the dark knight rises (batman) troche przycina ale da sie grac. Tablet jest tani ok 450zł, ale wkurwisz sie jak bedziesz np strony z aplikacjami w menu przerzucal. Czasami sa sciny na pare sekund, ale z grami daje rade.

A tak naprawde to radze ci zainwestować w dobry telefon z androidem czy iosem, bo tablety są duże i nieporeczne, a telefon wsadzisz do kieszeni i masz praktycznie to samo. Ale oczywiscie to jest tylko moje zdanie, bo np. tablety są do gier ale jak siedze przed kompem i mam kolo siebie tablet to oczywiscie wole komputer, a telefon to i do gier i do komunikacji a takze do wszystkiego innego co potrafi zrobic tablet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...