Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Licencja do TeamSpeak3

Szajbussss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję licencji do TeamSpeak3 gdyby ktoś mógł przekazać proszę o napisanie na pw :0

z góry dzięki

Wielki +

Opublikowano

Ja posiadam taką licencję.... jeśli chcesz to mogę ją udostępnić na warunkach które ustalimy na PW. Teraz jest ciężko zdobyć tą licencje.

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Jak ciężko zdobyć, pewnie chcesz z niego kasę ciągnąć, wystarczy serwer www + domena za darmo w 1and1 i licencja do 3dni ci przyjdzie, więc przestań tutaj pier***** głupoty.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Tak to prawda, teraz ją ciężko zdobyć, sam zobacz:

http://npl.teamspeakusa.com/ts3npl.php

Wymagania:

-Działająca strona, z własną domeną

-Musisz mieć maila np. [email protected] (mail nie może być zarejestrowany w żadnej darmowej usłudze np, gmail)

-Podać statyczne IP maszyny na której wykorzystasz licencje

-Jeżeli już kiedyś na tym IP miałeś jakąś licencje odrzucą prośbę, musi to być nowe IP beż żadnej licencji

-Na stronie nie może być guzików na dotację, ani żadnych reklam

Opublikowano

Tak to prawda, teraz ją ciężko zdobyć, sam zobacz:

http://npl.teamspeakusa.com/ts3npl.php

Wymagania:

-Działająca strona, z własną domeną

-Musisz mieć maila np. [email protected] (mail nie może być zarejestrowany w żadnej darmowej usłudze np, gmail)

-Podać statyczne IP maszyny na której wykorzystasz licencje

-Jeżeli już kiedyś na tym IP miałeś jakąś licencje odrzucą prośbę, musi to być nowe IP beż żadnej licencji

-Na stronie nie może być guzików na dotację, ani żadnych reklam

I co, i to ma być trudne? Błahaha rozbawiasz mnie. Strona może być nawet pusta albo zainstalowany tylko jakiś szablon. Gdzie tutaj widzisz jakieś problemy ?

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

@up ja nie mówię o sobie, strona jak będzie pusta nie dostaniesz (na własne oczy widziałem jak support odrzucał zgłoszenie kolegi.

Moim zdaniem nie powinni tak robić, to jest licencja dla graczy itp, a są tacy którzy nie maja strony i domeny a mają więcej niż 32 graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...