Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pobieranie dodatków

AlonG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem niedawno Bf'a 3 Premium bo zainstalowaniu go , pobraniu aktualizacji wziąłem się za pobieranie dodatków , mój internet do szybkich nie należy więc pierwszej nocy rozpocząłem pobieranie dwóch dodatków , rano okazało się że wystąpił jakiś błąd , jeden dodatek się pobrał a z drugim wystąpił problem , mianowicie zatrzymał się na 37% i nie da się z nim nic zrobić , ani anulować ani pobrać jeszcze ani wznowić pobierania . Ktoś wie co można z tym zrobić ?

SS :

ulpr.png

Drugim problem jest to że mogę pobrać tylko 4 dodatki a 5 już nie , wie ktoś o co może chodzić ? Dodam że nigdzie nie wpisywałem kodu Premium , po zainstalowaniu gry Origin po prostu pokazał 4 dodatki do pobrania .

Jeśli coś jest niezrozumiałe proszę pytać :)

Pozdrawiam oraz liczę na pomoc , AlonG :)

@Edit

Problem nr1 udało mi się rozwiązać , niestety dalej nie mogę pobrać 5 dodatku :/

Opublikowano

A możesz to dokładniej opisać bo na twoim screenie widać wszyskie 5 dodatków? Czy bf 3 samą podstawke miałeś przed tym jak kupiłeś premium, chodzi o to ze jeżeli pierwsze ściągnąłeś dodatki to może po prostu ten pierwszy już się pobrał ale opisz sytuację to znaczy że pokazane byly tylko 4 dodatki?

@edit

Ważne też jest to czy kupiłeś premium i miałeś bf3 czy kupiłeś premium edition?

xsld.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...