Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]locale/resthea

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

amjgqi.jpg

1.Otwieracie locale.cfg w Klientcie (np N++)

2.Przykładowa zawartość:

10012 1250 pl

"pl" to ten folder w locale_pl.epk////locale/pl/*

I w ten sposób możemy sobie zrobić jak resthea:

10012 1250 resthea

konto usuniete

Opublikowano

amjgqi.jpg

1.Otwieracie locale.cfg w Klientcie (np N++)

2.Przykładowa zawartość:

10012 1250 pl

"pl" to ten folder w locale_pl.epk////locale/pl/*

I w ten sposób możemy sobie zrobić jak resthea:

10012 1250 resthea

Ja pier*ole, ale beka. xD

Opublikowano

i właśnie takie akcje działają na niekorzyść serwerów. No ale nie było, a jest przejrzyście i dokładnie.

57199140501148694665.png

Opublikowano

My mamy locale/resthea/pl i locale/resthea/en, więc chyba jeszcze inaczej + locale_resthea zamiast locale_game. Inna sprawa że całość jest banalna do zrobienia, i nigdy nie twierdziłem że tak nie jest :D

sygnatura2.png

Opublikowano

i właśnie takie akcje działają na niekorzyść serwerów. No ale nie było, a jest przejrzyście i dokładnie.

Czemu?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Ja pitole ^^ Co to zmienić nazwę plików w całym kliencie? Przecież to banalna sprawa.

Najlepiej robić klienta całego od początku, zaczynając od binki + system.py kończąc na pełnym wyrafinowanym i stabilnym kliencie.

Opublikowano

Ja pitole ^^ Co to zmienić nazwę plików w całym kliencie? Przecież to banalna sprawa.

Najlepiej robić klienta całego od początku, zaczynając od binki + system.py kończąc na pełnym wyrafinowanym i stabilnym kliencie.

Lol? A zwykły client jest niestabilny? I jak do metina odnosi się wyrażenie 'wyrafinowany'? xD

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Lol? A zwykły client jest niestabilny? I jak do metina odnosi się wyrażenie 'wyrafinowany'? xD

Ta jest stabilny w twojej małej korze mózgowej.

Chyba nie wiesz ile ludzi ma problemy z klientem choćby pl`a.

Opublikowano

Ta jest stabilny w twojej małej korze mózgowej.

Chyba nie wiesz ile ludzi ma problemy z klientem choćby pl`a.

No to tyleż ludności jest średnio rozgarnięta, w tym ty.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

No to tyleż ludności jest średnio rozgarnięta, w tym ty.

Dobrze że ty jesteś rozgarnięty i potrafisz tylko nazwy zmieniać. Gratulację!

ps:

Najbardziej mnie ciekawi skąd biorą się tacy ludzie.

Nie znają człowieka ale oni wiedzą że on nic nie potrafi. Ciekawe Ciekawe co taki człowiek musi robić przed pc`tem.

Nie wnikam bo pewnie się masturbuję 24/7 gdy zobaczy coś ciekawego czego sam nie jest w stanie zrobić.

Panie Revius. Milcz japką jak nie znasz ludzi. Sam udowodniłeś że jesteś idiotą bo nie zrozumiałeś prostego przekazu od JachuPL a już oczerniasz innych w tym mnie.

Opublikowano

@QENTINIOS , prościzna :P Zawartość:

10012 1250 resthea/pl
 xxxxx xxxx resthea/eng

sceny :

angielski :

Spoiler
axulu0.jpghc57hq.jpg
ciy7kh.jpg

polski

Spoiler

c2mn88.jpg

u8pb0e.jpg
qnos17.jpg

opis:

po najechaniu na prostokąt okienko sie wysuwa i tam wybieramy język ,po naciśnięciu wyskakuje nam informacja jak podczas pytań na ox
podczas zmiany j
ęzyka zmienia się cały język clienta oprócz item_proto i mob_proto

dl:

http://speedy.sh/nW9MB/dd.rarhttps://www.virustotal.com/en/file/3bcbaed75fd1cc15a12cf7e05d0244117b0b0f17d1ee7517a551778700e957d9/analysis/1372793291/

mini tut :

w paczę która jest do pobrania są pliki

>locale_uk.epk, locale_uk.eix - te wklejamy do pack i w index dodajemy

*
locale_uk

>language.cfg - wklejamy to do folderu głównego metina (tam gdzie jest binka)

>locale_pl.eix locale_pl.epk - te pliki dałem jako dodatkowe gdyby cos komuś nie działało

jeśli ktoś chce używać własnych locale_pl należy rozpakować wasze locale i wszystkie pliki z Source\locale\pl\ui
przekopiować do locale które dałem (locale_uk) Source\locale\tr\ui przekopiowujemy same pliki bez folderów

Spoiler
frcszt.jpg

folder root - pliki tam się znajdujące podmieniacie z tymi waszymi w root

konto usuniete

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...