Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd do włączeniu gry

Pijaweczka000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aion FreeToPlay gdy juz włączam gre i się pojawia ta niebieska notka to potem pojawia się komnikat. wczesniej miałem problem z crysystem.dll i coś z niemieckiego forum(serwis pack 1 jakis zmieniony) ściagnołem i teraz ten inny błąd wyskakuje. a z tym to juz nie wiem jak12598738008729403026.png

Opublikowano

AION za pierwszym razem się chwilę uruchamia. Nie rób nic dopóki się nie odpali czarny ekran z logami FailForge oraz NCSoftu, a następnie sama gra.

Opublikowano

AION za pierwszym razem się chwilę uruchamia. Nie rób nic dopóki się nie odpali czarny ekran z logami FailForge oraz NCSoftu, a następnie sama gra.

Czekałem około 4 min i nic się nie załączyło, jest jak było, to samo się pojawia. I to samo jest cały czas, ten błąd i to niebieskie okno

Opublikowano

Gdy odpalam przez tamten program, pojawia się identyczny błąd gdy przy pojawianiu się tej niebieskiej strochy, miniaturki. jak na zdjęciu.
procek - intel certino2

k.graf - ATI RADEON HD 3650

pam - 3GB

sys. VISTA

Bity; 32

Opublikowano

Ja również za pierwszym razem długo czekałam i mi się takie rzeczy robiły. Musisz cierpliwie czekać aż czarny ekran przeminie niczego nie klikając.

Opublikowano

Mi się nie pojawia czarny ekran, jest tak jak na zdjęciu, tylko po czasie znika niebieska plansza a ten błąd zostaje i włączałem pare razy i nic dalej się nie działo, tak samo ja przedtem.

Opublikowano

Wywal folder bin32 i L10N z Folderu Aiona, uruchom launchera i daj Napraw Pliki. Jeśli nie pomoże sprawdź czy masz najnowszą wersje DirectX oraz NET Framework. Jeśli dalej nie będzie Ci działać Aion wykonaj wszystkie polecenia z tego Posta :

http://board.pl.aionfreetoplay.com/board5-dział-techniczny/board15-pomoc-techniczna/p1513-aion-gameclient-otcbuildclient32-wogg-35/#post1513

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

Opublikowano

Hm Brak mi pomysłów, masz Launchera GameForge Live Beta ??? (W nim masz tam kilka gier wybierasz Aiona i odpala się 2 launcher )

Opublikowano

Deinstalacja gry, oraz ponowne jej ściągniecie i zainstalowanie pomogło w rozwiązanie owych problemów. Teraz gra działa.
Na przyszłość polecam jak wam nie działa, CHYBA BO NIE JESTEM TEGO PEWNIE zrobienie wszystkich podpunktów jak wad doradzają a potem to co ja zrobiłem i powinno zadziałać. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Temat moze zostać zamknięty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...