Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rodzinne sprzeczki

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eh... niewiem co mam robic.Moi rodzice czesto sie klóca.Teraz sie poklócili o samochod czy cos tam bo brat chcial wziasc samochod.A mama chciala zeby tata wzial na mojego brata auto.A tata niechcial;/ Cos tam tata spiewal tak dla picu i moja mama walnela jego w twarz bo nie chce wziasc auta i tym spiewem irytowal moja mame.Tata ma sporą rane od uderzenia taki jakby bardzo mocniejszy siniak az krew leci.Niewiem co mam robic.Moi rodzice czesto sie kloca.Niewiem ile jeszcze wytrzymam..Po czyjej stronie mam stac.Oby dwoch rodzicow kocham tak samo.Co robic ... u was tez sa takie klotnie ? ;/

ie068n.jpg
Opublikowano

Najgorsze co moze byc.. Wez ich 2 razem , porozmawiajcie o tym, mow im ze nie wytrzymujesz juz tego, to Cie zalamuje, a jak ma sie walic to wolsiz zebby rozwod wzieli.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Spierdalaj z domu bo i ciebie matka jebnie, a odp na twoje pytanie, niestety ale u mnie takich cyrkow nie ma (szkoda) ;_;

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Trudne sprawy ku*wa.Na Mpcforum za wielu psychologów nie znajdziesz.

Możesz porozmawiać z nimi,najlepiej w komplecie.Jeśli Cię kochają,powinni zgodzić się na zaprzestanie kłótni przy Tobie.Ewentualnie poproś brata,aby zrobił to za Ciebie.Może jemu lepiej to pójdzie.

Opublikowano

chlastnij się żyletką tak żeby krzywdy sobie nie zrobic a zeby sie nastraszyli. potem powiedz ze jak tak dalej bedzie to szarpiesz sobie gardlo i jebie cie to B)

shoob.png

Opublikowano

Porozmawiaj z nimi, powiedz że nie wytrzymujesz psychicznie...

Opublikowano

Miałem podobną sytuację i spierdoliłem z domu na 3 dni. Teraz jest już normalnie... staram się o to żeby było normalnie.

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Spierdol z domu i nie wracaj, starzy się przestraszą i zaczną się bać, że coś ci się stało i się ogarną ;] a ty wrócisz po 15 latach z mega klatą, z niezwykle przystojnym zarostem i ODDASZ MATCE W RYJ !!@!

Opublikowano

Sprawa musiała być wyjątkowo trudna i skomplikowana lub Twoja mama ma problemy z sobą i nie ma szacunku do własnego męża.

W tej kłótni jeśli dobrze zrozumiałem to chodziło o zniżki, mama chciała aby samochód był zarejestrowany na syna a tata nie chciał z prostego powodu, tata ma zniżki na ubezpieczenie a brat nie ma.

Ja bym zaczął od rozmowy z rodzicami, wyjaśnieniu sobie spraw, jeśli to nie pomoże to poproś o pomoc najbliższą Ci rodzinę, jeśli to nie skutkuje to musiałbyś zgłosić sprawę do władz wyższych, lecz gdy oni za tą sprawe się wezmą to w najgroszym przypadku odbiorą twoim rodzicom prawo do opieki nad dzieckiem i w tym przypadku mógłbyś trafić do domu dziecka.

; *

Opublikowano

jak się bedą znowu kłócić to krzyknij

Spokój kurwa !!

Jak do mnie stara mówi wylanczaj kompa idz ja dwór się dotlen

to ja mowie

japierdole.. zaraz kurwa , level dobije :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

Najlepiej to porozmawiaj z nimi, oraz ciesz się że wogóle masz obydwóch rodziców.

Wielu ludzi tego nie może powiedzieć. Sam coś o tym wiem i uwierz nie jest za fajnie.

Jeżeli ktoś zachowuje się zbyt agresywnie, zawsze możesz wezwać policję i powedzieć że się boisz ;o

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Beka, przecież to prowo jest, bo nie wierzę żeby typ z 96 roku nie potrafił takich spraw sam załatwić tylko na forum o GRACH szuka pomocy...

ale żeby nie było że spam to takie sprawy się załatwia albo rozmową rodzinną, albo u jakiegoś psychologa od spraw rodzinnych.

Opublikowano

Hmm... jeżeli chcesz to załatwić w sposób porządny, to weź porozmawiaj z tatą, mamą. Poproś ich, żeby wyjaśnili sobie wszystko. Jedyne normalne rozwiązanie. :(

534721413388468938793.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...