Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko, na którym serwerze najlepiej zacząć z myślą o FB/Expbocie? Metin2.PL

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Chciałem się Was zapytać, na którym serwerze najlepiej byłoby zacząć grę, biorąc pod uwagę używanie hacków typu expbot czy FB, chodzi mi głównie o to, żebym nie został szybko (najlepiej w ogóle :P) złapany, a żebym mógł odpalić kilka kont na Expbocie do zarabiania+ może jakiś FB i oczywiście głowna postać:) I Chciałbym przy okazji zapytać w jaki sposób przekazywać ewentualny drop, i czy jeśli mam inne konto z eq i wysokim lv na innym serwie i mailu, to w razie ewentualnego bana na tych postaciach dostanę bana na tą z wysokim lv?

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Zależy czy chcesz zarobić szybko,ale mniej,czy troszkę wolno,ale więcej.

Na Solarze zarobisz szybciej.Więcej graczy jest chętnych aby od Ciebie coś kupić.Ale też więcej graczy,może Cię podsypać na supporcie.

Na starszych serwerach możesz to magazynować,i sprzedać dopiero po połączeniu serwerów.Aktualnie jest tam mało graczy,więc trochę mniejsza szansa na to,że ktoś Cię wsypie.

Z moich obserwacji,jeśli masz konto na innym mailu,to możesz przerzucać na nie wszystko co tylko chcesz,rzucając to na ziemię,i łapiąc drugim kontem.Jeszcze lepiej,jeśli wyrzucisz na innym IP,a złapiesz na jeszcze innym (tutaj może pomóc kolega).To chyba najbezpieczniejszy sposób.

Opublikowano

astium.pl

Czytanie ze zrozumieniem się kłania -,-

14 kirian czy jakoś tak. Polecam nie łapią aż tak jak na solarze, ale bana można wyłapać.

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Chciałem się Was zapytać, na którym serwerze najlepiej byłoby zacząć grę, biorąc pod uwagę używanie hacków typu expbot czy FB, chodzi mi głównie o to, żebym nie został szybko (najlepiej w ogóle :P) złapany, a żebym mógł odpalić kilka kont na Expbocie do zarabiania+ może jakiś FB i oczywiście głowna postać :) I Chciałbym przy okazji zapytać w jaki sposób przekazywać ewentualny drop, i czy jeśli mam inne konto z eq i wysokim lv na innym serwie i mailu, to w razie ewentualnego bana na tych postaciach dostanę bana na tą z wysokim lv?

zrób konta na zmienionym ip i loguj się przez np. hotspotshield'a i na innym ip możesz bocić a jak będzięsz kończył to wywalasz szybko drop na ziemie i wyłączasz program do zmiany ip i logujesz się na konto na któym ma być drop podniesiony z ziemi .

Najlepiej zacząc na s.26.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Boce na Solarze i na razie dobrze idzie M2bob z fishbotem. Robie konta 30 lv 2-3 konta ,gdy dostaje bana robie następne i dobrze zarabiam na małżach.

17029.gif

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania -,-

14 kirian czy jakoś tak. Polecam nie łapią aż tak jak na solarze, ale bana można wyłapać.

Oj na kirianie Prozac się nie opierdala, w grocie nawet potrafi odwiedzić mnie ^^

Jeśli gdzieś bocić to tam gdzie jest najwięcej takich osób - mniejsza szansa że ty wpadniesz.

Dlatego albo s1 albo s26.

Chodź ja polecam prywatne serwery.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Szczerze na kazdym serwerze, jezeli nawet ktos cie zglosi to przez msc nie dostaniesz tego bana, najlepiej jezeli dropisz, po m1 / m2 na solarze widzialem po uju botow, zglosilem z 20, minal tydzien ponad, te boty biegaja, wiec nawet jezeli bys tak , raz na tydzien usuwal konto, i robil nowe, to nie masz zadnych szans na jakiego kolwiek bana. Bynajmniej wgl mnie.

co do pytania to na solarze, bo tego od naebania, na reszcie serwerow sa moze po 2-3 , ale to juz sie latwiej sprawdzi.

Opublikowano

Ogólnie na każdym serwerze możesz grać na dopalaczach ja wbiłem na s8 84lvl na samych dopalaczach gm nie wchodzi do gry a jak wchodzi to na eventy i to też rzadko.:)

Pozdrawiam

Opublikowano

zrób konta na zmienionym ip i loguj się przez np. hotspotshield'a i na innym ip możesz bocić a jak będzięsz kończył to wywalasz szybko drop na ziemie i wyłączasz program do zmiany ip i logujesz się na konto na któym ma być drop podniesiony z ziemi .

Najlepiej zacząc na s.26.

Ja tak kiedyś robiłem.

Sposób jest jak najbardziej bezpieczny i zarazem łatwy.

Ban jeżeli będzie, to otrzymają go tylko boty, konto główne nie otrzyma bana, bo patrzą oni wtedy na IP.

Opublikowano

@Up

Więc gdy np. chce bocic to odpalam hotspotshielda, a gdy chce konczyc i przelozyc drop na glowne to po prostu wyrzucam drop, wylaczam program i szybko logam swoje glowne? Jeszcze jedno, jest to w miare bezpieczne na PL lub serwery typu Ravia.eu?

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Zdaje mi się że najlepiej na najnowszym, najwiecej ludu, najwiecej też zarobić idzie..Z banem jest różnie, będziesz mial szczescie to predko go nie wylapiesz-.-

Opublikowano

@Up

Więc gdy np. chce bocic to odpalam hotspotshielda, a gdy chce konczyc i przelozyc drop na glowne to po prostu wyrzucam drop, wylaczam program i szybko logam swoje glowne? Jeszcze jedno, jest to w miare bezpieczne na PL lub serwery typu Ravia.eu?

Tak, bo wtedy nie ma powiązania kont.

Oczywiście e-maile muszą także być inne.

Nie dostaniesz bana na koncie głównym, bo oni popatrzą na IP ;-)

Opublikowano

Najlepiej s10 naprawde warto malo osob :))

Jak mialem odpalonego farmbota to gm byl chyba 2 razy kolo mnie i bana nie dostalem pozdro

M2bob pro !

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...