Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 vs PandoraMT2

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka - nie wiem gdzie grać, wiem że jest od tego specjalny temat ale ja wiem na jakich servach grać tylko nie wiem na KTÓRYM więc prosze mi nie zamykać, zalezy mi na duzej ilosci graczy i zeby to nie byl taki straszny Easy, na Diamondzie mam jakies EQ i postać ale nie pamietam klasy, levela itd ;P

Opublikowano

Pewnie, że Diamond . Na Pandorze jest multum ludzi w wieku 12-15 lat co tak potrafią zdenerwować człowieka, że coś się w nim gotuję. ;P.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Na Pandorze można używać wh, as, itd. Jednak dalej jest wieeeeeelu graczy. Nawet ostatnio dodali pety i jakieś inne urozmaicenia. Dużo tzw. hejterów, którzy w kółko powtarzają się tymi swoimi marnymi gadkami, ale są też i NORMALNI gracze, na poziomie, z którymi można pograć w co innego, porozmawiać, pośmiać się, itd. Co do Diamond`a, wydaje się być serwer ok, chyba też wielu graczy tam jest, ale więcej nie wiem. Na pewno Administrator zna się na rzeczy :)

Opublikowano

moje wspomnienia z pandory, to tylko "żal klasowiec"

jezeli chodzi o diamonda to niestety trzeba mieć lvl, aby coś zrobic. przykladowo ogarniety 130 nie ma szans z ogarnietym 170 do takiego stopnia, ze 130 by bił po 2k, kiedy 170 po 8k ;p

Opublikowano

wybierać pomiędzy diamondem ,a pandora

to diamond lepszy.

ale bardziej zachecam do gry na Aline2.pl serwer easy ale zajebisty.

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...