Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochody za achievementy

pazuzu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli odbiorę samochód za achievementy to zyskam miejsce w garażu ? Czy będę potrzebować wolnego miejsca na niego ? Ciekawi mnie to bo za niedługo odbieram BMW M3 :D

Opublikowano

By odebrać te wozy nie trzeba mieć wolnych miejsc w garażu, te wozy mają je już w sobie tak jak auta za SB.

Opublikowano

Aha dzięki :D Wiem że jest słabe, ale bardzo podoba mi się ze względu na wygląd :D I tylko dlatego będę je mieć przy sobie :D

Opublikowano

BMW M3 E92 jest spoko (za serię 180 dni poszukiwania diamentów)

Lecz nada się tylko na dragi (ma za**biste przyspieszenie, prędkość maksymalną i nitro), jedynym minusem jest fatalne prowadzenie

A co do miejsc w garażu, to automatycznie je dostaniesz tak jak w przypadku aut za SB.

HB5fLf7.png

Opublikowano

No też powiem, że BMW zajebiście wygląda ma fajne body do kupienia, ale właśnie te jego sterowanie :D

No ale miejsce w garażu zawsze będzie. Oczywiście nie polecam pozbywać sie mimo wszystko takiego auta

bo ciężko jest je kupic normalnie w grze :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Warto miec to autko chociaz by lansowac nim ;] One nie są zle, np BMW jest dobre na.dragi, focus dobrze radzi sobie na ucieczkach, a CCR na wyscigi. Wiec? A do tego jaki szpan xD

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...