Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Event- Gdzie dropic

Wafel7000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i Witam czołem :O

Gdzie na 47 lvl Dropić itemy eventowe (soki,znaki itp.) a najbardziej to pieczęcie wiem że to wypada z mobów ale jedyne miejsce gdzie fajnie lecą do BB.A tak to nie wiem dajcie jakies propozycje.Odrazu kometa odpada bo tam eventy mi nie dropia

Opublikowano

Mi najlepiej dropi na Górze Krem.Te tereny czyli Zachodni Krem jak i Wschodni to robię tak: Wbijam w wk, buffuje się , biorę na wszelki wypadek jedzonko i już luram wszelkie groszki ,osy, wilczki,żółwiki na Kremie i jak walne jakąś obszarówą to już wylatuje :) Nie raz nawet mi Piórka czy Dusze dropią więc się opłaca na Kremie :) Najlepsze miejsce wg mnie.Pozdrawiam -.-<3

Opublikowano

@up

Najlepsze miejsce? Ja tam na 80 lvl nie podropie.

Kolego, na kremie nie czuje ze wiele zrobisz, ale sprawdz czy leca ci na kometce, jak nie leca, to idz do swiatyni/ bij na kremie .

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@2UP

Kolega z fam ma 80lvl i na kremie od 8:15 do 10 wydropił 400 limetek 450 arbuzów i 30 piórek, więc nie mów ze nie podropisz :)

@Topic Najlepiej kometa/krem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...