Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kodera, osoby od MySQL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

update tabela_z_userami set jakies_punkty = jakies_punkty + 1 where jakies_id_usera = %jakis_parametr

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Chodzi o to aby na silniku Nebula nie usuwalo sesji i dawalo monety jakiemus userowi gdy jest zalogowany. Bo mam ten kod, ale sesja sie ciagle konczy jak wyjdziesz ze strony i nie daje rady ;/

Opublikowano

session_start();

update tabela_z_userami set jakies_punkty = jakies_punkty + 1 where jakies_id_usera = %jakis_parametr

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

C++ możesz się uczyć pół roku, rok, pięć lat. A możesz się go nigdy nie nauczyć. Skąd ja mam wiedzieć?

Najpierw zacznij pisać proste programy, potem proste gierki typu tetris, w międzyczasie napisz prostu komunikator (like bardzo stare gg).

Dodatkowo oprócz czystej, syntetycznej wiedzy musisz mieć jeszcze wyobraźnie, musisz załapac ten szczególny tok myslenia wymagany w programowaniu obiektowym i wielowątkowym.

Z symfonii to ja tylko połowę pierwszego tomu przerobiłem wiec nie wiem, ale mną się nie sugeruj, ja jestem nienormalny. W 3 klasie podstawówki biegle liczyłem w systemie dwójkowym i szesnastkowym (w pamięci) a 3 lata później zacząłem kodzić w assemblerze na procesory 8-bitowe.

Myślę, że jak przebrniesz przez pierwszy tom i się nie zniechęcisz to jest przed tobą jakaś przyszłość ;)

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

@xDemont

Tak naprawde,w c++ możesz kodzić po 3 tygodniach. Grunt ,żebyś miał do tego "dryg" oraz wiedział jakiego "zestawu" funkcji potrzebujesz,by złożyć daną aplikacje

Mnie PHP nauczyło tylko myślenia jako "programista" ,a teraz tylko szlifuje funkcje w c++ i tyle :)

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...