Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Bertia.pl --- Nowa Era!

Bertia.PL

Cz zagrasz na Bertia.pl?  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Bertia.pl?

• Tak.
      13
    • Mo?e.
      12
  2. 2. Chcecie 105 poziom czy tradycyjnie 99?

• 105.
      15
    • 99.
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram !!!

Mimo że to jest hard (ja nie lubię hardów) to serwer godny podziwu. Wszyscy którzy serwery typu hard skreślają to w większości duży błąd. Exp nie jest zły.. levela nie wbija się w 2 lata , bardzo mi się podoba droop z bossów a i jeszcze te nowości bardzo fajne :) . Na 100% zawitam u was z moją ekipą .

Pozdrawiam :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Ktora to juz prezentacja?Dziwne,ze zaden moderator sie jeszcze nie przyczepil.

Sam serwer nie powala.Nie ma tu nic innowacyjnego.Wszystko to juz widzialem u konkurencji.Po za tym nie lubie serwerow gdzie cala gra opiera sie na dropieniu "glupich"szkatulek.

AW: Skad truta bo nie doczytalem? ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Dziękujemy za taką opinie , myślimy że się gracze nie zawiodą oczywiście cały czas dodajemy na serwer różne nowości jednym słowem staramy się.

Co do serwera:

FanPage Zapraszamy do Likowania: https://www.facebook.com/pages/Bertiapl/505052949569664?ref=ts&fref=ts

GP z serwera: http://www.youtube.com/watch?v=TdlB8WCGGxA

Start serwera officjalnie: 15 Sierpnia Godz: Do Ustalenia.

Również poszukujemy YouTuberów , którzy by zrobili odcinek z serwera Bertia.pl

Wszelkie sugestie/pytania co do serwera , proszę składać pod tematem oraz na FanPage. Pozdrawiamy Bertia.pl

Kolego UP: Bronie 75 dropią z metków 90+, Ripa, Niebieska śmierć oraz Baronówna widać w dropie.

51167500413021741676.gif

Opublikowano

nie zagram i widze ze ankiete nawet zmieniliscie jak bylo czy zagrasz tak/nie to teraz jest tak/moze :) bo za duzo nie było nie wyjdzie wam ten serwer szkoda na dedyk wydawac albo moze i wam sie zwróci jak przyjda neosy :) lepiej jedzcie sobie do mielna xD

Opublikowano

Ktora to juz prezentacja?Dziwne,ze zaden moderator sie jeszcze nie przyczepil.

Sam serwer nie powala.Nie ma tu nic innowacyjnego.Wszystko to juz widzialem u konkurencji.Po za tym nie lubie serwerow gdzie cala gra opiera sie na dropieniu "glupich"szkatulek.

AW: Skad truta bo nie doczytalem? ;)

Sam jesteś głupi -.- Zobacz ile masz nowości, nikt Ci nie karze droopić tych szkatułek.

Widać że się administracja starta ale jak zwykle macie na serwery hard wylane...

Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile jest nowości które w prezentacji nie zostały wymienione.... sam wiem bo byłem na testach bety.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Kolego Rufii, nie dlatego gdyż dodałem teraz dużo więcej rzeczy i jest to officjalna zapowiedź , wiesz że nie zagrasz olewam to Hejt ON :) Zrób lepszy serwer.

51167500413021741676.gif

Opublikowano

nie zagram i widze ze ankiete nawet zmieniliscie jak bylo czy zagrasz tak/nie to teraz jest tak/moze :) bo za duzo nie było nie wyjdzie wam ten serwer szkoda na dedyk wydawac albo moze i wam sie zwróci jak przyjda neosy :) lepiej jedzcie sobie do mielna xD

Nikt Ci nie karze grać. A poza tym to nie jest serwer pod ItemShop z tego co wiem to 100% idzie na opłatę serwera..

w6qirs.jpg

Opublikowano

Zmienicie ten początek zapowiedzi, który jest odpierdolony z mojego serwera?

To nie pierwsza rzecz którą skopiowali i na pewno nie ostatnia.

Jeżeli chodzi o sam serwer to wydaję się fajny aczkolwiek go nie polecam ze względu na część administracji ... Nie umieją zrobić czegoś sami więc po prostu kopiują ;).

Opublikowano

To nie pierwsza rzecz którą skopiowali i na pewno nie ostatnia.

Jeżeli chodzi o sam serwer to wydaję się fajny aczkolwiek go nie polecam ze względu na część administracji ... Nie umieją zrobić czegoś sami więc po prostu kopiują ;).

O jaką rzecz chodzi?

Opublikowano

Zagram !!!

Mimo że to jest hard (ja nie lubię hardów) to serwer godny podziwu. Wszyscy którzy serwery typu hard skreślają to w większości duży błąd. Exp nie jest zły.. levela nie wbija się w 2 lata , bardzo mi się podoba droop z bossów a i jeszcze te nowości bardzo fajne :) . Na 100% zawitam u was z moją ekipą .

Pozdrawiam :)

Przecież ty w team jesteś downie ;o

Na serwerze możee zawitam...

Tylko czy jest 100% że nie dodacie 3 setu eq? ;3

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Przecież ty w team jesteś downie ;o

Na serwerze możee zawitam...

Tylko czy jest 100% że nie dodacie 3 setu eq? ;3

downie przecież nie jestem w team -.-

w6qirs.jpg

Opublikowano

za bardzo pomieszany 4fun z hardem, z tego co widzę to nie ma nawet fmsów u handlarza, a truty daliście z METINÓW 90+

jak dla mnie serwer nie ma sensu i wejdę na niego m.in ze względu na to, że jest za bardzo pomieszany.

powodzenia

Opublikowano

Dobra mam Info Otwieramy beta testy otwarte , chętni zapraszam na Ts - Dolina-Rozkoszy.pl oraz na PW , konta będę robione przeze mnie póki nie ma strony.

Wymagany jest ts oraz 14 lat.

51167500413021741676.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...