Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gracz potrafi banować graczy ? wtf

Isenthar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Dzisiaj pewien gościu mi mówi, że mam dać mu eq, jak nie to mnie zbanuje. Normalny miał nick bez dopisku [GM]. Ja mu napisałem weź spie**** xD, a po chwili logło mnie i patrzę konto zbanowane. Pytam się gościa, jak ty możesz banować, to on mi mówi że szperał w cliencie i udało mu się jakoś przerobić. WTF ?! Gościu chyba elite pvpers przewyższył jak tego dokonał. Da się to jakoś ustawić ?

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Daj jakieś dowody.Nie ma podstaw,aby Ci uwierzyć.Po prostu nie jest możliwe,aby jakiś noname ot tak Cię zbanował.

Równie prawdopodobne co TradeHacki i YangHacki.

Opublikowano

Możesz też podać jego nick.

Jest jakaś szansa,że GM gra sobie na innym koncie (mają do tego prawo) i Cię zbanował.Ale czy ryzykowałby utratę posady GMa,praktycznie bez powodu?

Opublikowano

No nie wiem, ten gościu chciał ode mnie eq zabrać i szantażował mnie banem, jak powiedziałem żeby spie*dalał to dał mi bana. Napisałem mu na pw "spierdalaj". To chyba raczej nie gm na drugim koncie, bo gm nie granie itemów.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Skoro to priv,to sprawa trochę inna.Duża szansa,że to po prostu niekompetentny GM.Wzięli dzieciaka do teamu,i nawet nie wiedzą co robi.

Opublikowano

Tam admin nie wchodzi od paru miesięcy, a ostatnio ktoś się włamał na konto nowego gm, raczej nie miał dostępu do maszyny, więc nie mógł zrobić sobie gm na drugim koncie. Ale gościu mi pisał, że szperał w cliencie, szczerze to w to wątpię, ale metin ma na pewno jakieś ukryte sztuczki w sobie. Ostatnio przecież ktoś udostępnił komendę /dice która logała cały serwer. Istnieje może jakiś skaner takich błędów w grze :D ?

ae8pc4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...