Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś może zna się na psach?

kamilg1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy czy na surowo czy na parze.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

York (nie mają sierści), chiński grzywacz (odmiana zarówno długowłosa, jak i bezwłosa). Są jeszcze takie psy myśliwskie, umaszczenie brązowe, ale wyleciała mi z głowy nazwa. :c

Opublikowano

@Topic Mam yorka, fajny pies, wystarczy nauczyć żeby nie szczekał i tyle w temacie PIS JOŁ

@Miyoshi Wrzuć własną twarz a nie jakieś anżelyn żoliborz.

76561198014515809.png

Opublikowano

Amstaf, bulgdog, mops xD Pekińczyki są całkiem fajne, sam mam, i po strzyżeniu jest jak szczeniaczek.(pekińczyk miniaturka dokładniej)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Pudel

Sznaucer

bichon frise

chiński grzywacz

labradoodle

shih tzu

portugalski pies wodny

nagi piesek meksykański

bolończyk

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

York (nie mają sierści), chiński grzywacz (odmiana zarówno długowłosa, jak i bezwłosa). Są jeszcze takie psy myśliwskie, umaszczenie brązowe, ale wyleciała mi z głowy nazwa. :c

Chodzi ci o Cocker Spaniel?

Może mi ktoś napisać wszystkie rasy psów BEZ SIERŚCI ?

Maltańczyk

Opublikowano

Chodzi ci o Cocker Spaniel?

Nie, no coś Ty. To jest dość mało popularna rasa. Nawet nie wiem czy w Polsce takie psy można znaleźć. Przypomnę sobie to napiszę. :)

Opublikowano

Chodziło o beagle?

AxeePL.png

Opublikowano

Nie! :P To był jakiś taki podobny do wyżła węgierskiego. Ostatnio gdzieś na Animal Planet oglądałam o nich. ;/

'wyżła węgierskiego' o.O Może przy okazji powiesz mi co to jest? xD

P.S. A czasem nie ma takiej rasy psiaka? :unsure:

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Jan1109110950.jpg

Tamten jest bardzo podobny. Na pewno nie uczula, jest wybitnie czysty i nie śmierdzi, jak pies. ;>

Opublikowano

W twoim przypadku też mógłbym się pośmiać bo... Owczarek niemiecki to pies myśliwski, sam go mam i on ma SIERŚĆ!!!

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...