Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

słuchawki do 120 zl

zaros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę , że dla Ciebie to te słuchawki będą wystarczające :) Jeżeli chcesz nagrywać Let's Play-e to doradzam kupić oddzielny mikrofon i sluchawki :)

Opublikowano

Myślę , że dla Ciebie to te słuchawki będą wystarczające :) Jeżeli chcesz nagrywać Let's Play-e to doradzam kupić oddzielny mikrofon i sluchawki :)

Dlaczego za to dostałem ostrzeżenie?!

Ps. Kup tamte :P

Opublikowano

W tym budżecie masz do wyboru:

Superlux HD 681 + ZALMAN zM-MIC1

Sennheiser HD201 + ZALMAN zM-MIC1

Innego sensownego wyboru nie ma, ewentualnie te Creative Fatality, ale po ich dłuższym użytkowaniu bolą uszy + pocą się + mają małe muszle na uszy przez co są niewygodne.

Opublikowano

A jeśli poproszę o słuchawki takie jak do telefonu, polecilibyscie jakieś? Nie lubię tych "ocieplaczy" uszu :/

Opublikowano

Podobno Superluxy są nieco lepsze, aczkolwiek ja mam jedynie sennheisery, więc nie powiem ci na pewno, które lepsze.

Na pewno plusy sennków to: wygoda, nie bola uszy nawet po bardzo dlugim uzywaniu, nawet niezly dzwiek jak na te cene :)

Do tego polecam ci sciagnac program Razer Surround - dobrze "ulepsza" dzwiek nie tylko w grach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...