Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wszystko ok?

Morrdechaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku wyłącz szybko ten komputer, najlepiej z zasilacza, bo jak tak dalej będzie ciągnął to spalisz procka.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

polej wodom

76561198014515809.png

Opublikowano

polej wodom

woda wąptpie aby pomogła , lepiej wystaw go na strych niech odpocznie ze 2-3 lata potem odczekać 2 miesiące od wyjęcia go od strycha wtedy bedzie łądnie śmigać

Opublikowano

Masz normalne temperatury. Ten TMPIN 2 to duża ilość osób ma w tej zakładce wysokie temp. nawet ja. Prawdopodobnie coś HWMonitor kłamie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

temp procka świetna ;) 52 stopnie to dobra temp w takie upały możesz go ew wyczyścić z kurzu i nałozyć nową pastę termoprzewodzaca na procka. jak temp bd przekraczać jakieś 70 stopni wtedy możesz się zacząć martwić ;p

Opublikowano

Jak dla mnie wysoka temperatura procesora w spoczynku, ja w spoczynku mam 20 stopni a w stresie 45.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Jak dla mnie wysoka temperatura procesora w spoczynku, ja w spoczynku mam 20 stopni a w stresie 45.

zapewne masz przewiewną obudowę oraz zimno w pokoju ;P

Opublikowano

zapewne masz przewiewną obudowę oraz zimno w pokoju ;P

Komputer MICRO-ATX i nawet niedaleko kaloryfera, a w dodatku w pokoju jak w piekarniku. Po prostu zainwestowałem w dobry cooler na procesor.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Walnięte czujniki, żadna nowość.

Jak chcesz być pewny, to oczyszczenie z kurzu, wymiana pasty termoprzewodzącej i walnij jakieś chłodziwo na to, bo 4k RPM to chyba przegięcie w spoczynku -__-

Opublikowano

z kurzu wyczyściłem wczoraj, ale praktycznie nie było co, bo był czysty :), cooler dobry mam z tyłu obudowy, sterowany panelem z przodu, także co polecacie

Opublikowano

z kurzu wyczyściłem wczoraj, ale praktycznie nie było co, bo był czysty :), cooler dobry mam z tyłu obudowy, sterowany panelem z przodu, także co polecacie

Jak masz cooler z tyłu obudowy ? Nie rozumiem. Chodzi mi o chłodzenie procesora, nie wentylatory w obudowie.

Opublikowano

Linia 12V+ zawyżona, musisz zmierzyć miernikiem jakie jest napięcie bo nie warto ufać odczytom napięciowym w programie. Temperatury są w normie jak na lato, bo wiadomo upały są i zawsze jakieś stopnie przyjdą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...