Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodatki do broni

GrajTeraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy moze ktos mi doradzic ktore dodatki beda najlepsze do Tych broni

Posiadam

Qbb

MG36

M27-IAR

SAW

Minipara

i dodatki

Lufy : Predator - Precyzyjna - zasiegowa - copperhead - scorpio

Magazynki : Viper - Stingray - o duzej pojemnosci - Nimrod - polplaszczowa - Piranha -

Kolby : Stabilna - Thunderbold - Taktyczna - Nemesis - Cerberus

Lunety : Holo - Reddot - m145 - Pustynna

Opublikowano

Czyli tak:

Qbb-95, Lufa Precyzyjna, Magazynki Viper,Kolba Nemesis i Pustynny M145.

Opublikowano

Ja bym dał Predator i Taktyczną dla większego damage. Bulletdrop i tak jest znikomy.

@Down

Toż to LKM, odrzut musi być ;) Trzeba umieć operować myszką. Wiem, że niektórzy chcieliby u medyka odrzut rodem z Famasa, ale to damage ma być głównym atutem. Anyway, co kto woli. Jeśli autor pójdzie na łatwiznę, nemezis będzie ok ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja mam w QBB Nemesis, Precyzyjną, Vipery i Desert M145. Tydzień temu zaczęło latać jak by było bez nemesis. Zdjąłem nemesis, ii to samo. Tak jakby nemesis mi nic nie dawało w tej broni.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mg36- predator, vipery, taktyczna i holo( mi się lepiej gra). Odrzutu nie czuć, a dmg też dobre.

Opublikowano

Mialem precke zamiast Predatora w mg36 no ale zmienie i zobacze

a co do tego zlomu z Pakietu przechowani to cos z tego sie nadaje? bo jak narazie to Tylko zmienilem z vipera na piranie a reszta lezy

Opublikowano

To nie zamieniaj precki na inną. To najlepsza lufa. Co do pakietu przechowalni- tam dobre są piranha i nemesis.

Opublikowano

Jeśli chodzi o lufe predator do Qbb to ona się w sumie nadaje,ale tylko i wyłącznie na bardzo bliski zasięg bez używania celownika czyli zabijanie z biodra jest to fajna lufa,ale co z tego skoro na inne dystanse wymięka,a dlaczego ? a no dlatego że prędkość pocisków ammunicji jest dużo wolniejsza także przy lufie precyzyjnej prędkość pocisku jest dużo dużo szybsza no i jest bardziej celniejsza tylko z deczka w tej lufie zabijanie z biodra jest tu już nieco trudniejsze,ale co z tego skoro potrafi nadrobić pozostałość czyli ma więcej plusów niż minusów :P

I od siebie to polecam Qbb niż mg36 co do setów to na jak na samej górze zostało podane będzie git.

Opublikowano

Wczesniej mialem taktyczna w qbb i ciezko bylo grac :D tak znosilo w gore za to z nemesis to juz bajka tylko obrazenia -1 troche dalo sie odczuc

tak ze zmienilem magazynek z vipera na piranie no i bajeczka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...