Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ninja Hack v.1.3

UNDETECTED

Wygląd GUI

3W3wL.jpg

289qtv.png

+Niewidzialność (Wymagany: HOST )

+"Bariery śmierci" nie zabijają nas po wyjściu z mapy (Wymagany: HOST )

+Automatyczne wymuszenie Host'a

+Wszystkie DLC kompatybilne.

+Cooldown Unlock'er - Pozwala na swobodne poruszani się po mapie gdy trwa odliczania do startu rundy.

+Nieśmiertelność (God Mode)

Jak używać?

1. Włącz grę

2. Włącz Ninja Tool v.1.3

2.1 Zmień swój nick jeżeli jest taka potrzeba (Maksymalnie 17 znaków)

3. Znajdź grę/pokój

4. Tuż po odrodzeniu się w drużynie wciśnij F1 aby przęłączać między funkcjami.

4.1 W razie bycia HOST'em koniecznie trzeba wyłączyć opcję niewidzialnośći pod koniec meczu..

Ninja Tool 1.3 w akcji:

http://www.youtube.com/watch?v=9PQbH2BhqeU&feature=player_embedded

Skany (Kliknij w obrazek)

259yhdw.png

2lq41v.png

download.png

Mirror 1

SpeedyShare

Mirror 2

Mediafire

- Pamiętaj, programu używasz na własną odpowiedzialność, w razie zablokowania konta nie ponosimy odpowiedzialnośći.

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Opublikowano

Sorry ale nie wyrabiam meczyl kolesia meczyl az wkoncu zajebal mu kose , poszedł sobie :D

1375732994-U592769.png I Love Bao Bao + Miyoshi Jest Słodka ! :>

___________________________|______________________________|

Opublikowano

Może jakiś moderator to sprawdzić czy działa i czy niewykrywalne?

Bo wolałbym potwierdzenie zanim tego użyje.

Raczej żaden z moderatorów nie będzie specjalnie pobierał hack'a na twoje życzenie żeby powiedzieć ci czy został zbanowany czy też nie xD

Działać działa i póki co jest niewykrywalny, gdyby coś miało się zmienić odnośnie statusu wykrycia od razu informuję.

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Opublikowano

Cheat wygląda w porządku, nie mam teraz opcji potwierdzić czy jest niewykrywalny.

iZeD popraw wyniki skanowania.. podałeś różne pliki w sekcji do ściągnięcia i przy skanowaniu. Póki co nie nakładam limitu czasowego, bo plik już sam przejrzałem.

Linki dodajemy w code. Wszystkie wychodzące poza mpcforum.pl

@DOWN: Jeżeli szukasz haxów na inną wersję, to nie na tym forum.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Na Steama ponieważ na 4D1 są dedyki o ile się nie mylę.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Wiem, że temat troszkę przestarzały, ale mimo wszystko, napiszę. Otóż mam pewien problem z tym cheatem. Cheat wymusza hosta w szybkiej rozgrywce, lecz gdy przejdę do wyszukiwania gry, ciągle pokazuje mi napis " Oczekiwanie na lepszego hosta " . Na custom gamie, gdzie mam hosta cheat śmiga, ale na normalnej grze nie mam jak sprawdzić, gdyż gra nie akceptuje mojego hosta. Podczas rozgrywki mam 4 kreski pingu, więc ping jest okej. Jakieś pomysły co mogę zrobić, aby gra zezwoliła mi na hostowanie.? Z góry dziękuję.

@Edit: Cheat nie jest outdated, gdyż niecałe kilka dni temu na pewnej stronie z cheatami gracze pisali, że im działa, więc proszę o nie warnowanie za odkop outdate'owego cheata.

Opublikowano

Witam. Wiem, że temat troszkę przestarzały, ale mimo wszystko, napiszę. Otóż mam pewien problem z tym cheatem. Cheat wymusza hosta w szybkiej rozgrywce, lecz gdy przejdę do wyszukiwania gry, ciągle pokazuje mi napis " Oczekiwanie na lepszego hosta " . Na custom gamie, gdzie mam hosta cheat śmiga, ale na normalnej grze nie mam jak sprawdzić, gdyż gra nie akceptuje mojego hosta. Podczas rozgrywki mam 4 kreski pingu, więc ping jest okej. Jakieś pomysły co mogę zrobić, aby gra zezwoliła mi na hostowanie.? Z góry dziękuję.

@Edit: Cheat nie jest outdated, gdyż niecałe kilka dni temu na pewnej stronie z cheatami gracze pisali, że im działa, więc proszę o nie warnowanie za odkop outdate'owego cheata.

Musisz mieć otwarty NAT aby zostać hostem.

Game Over

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...