Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dodanie Boga Smoków i Łza Boga Smoków na serwerze Neurox2.pl

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i4vk.png
Administracja serwera Neurox2.pl zaprasza do oglądania ;)

Czy pamiętacie jak nudne jest dodawanie bonów w broniach, zbrojach i reszcie eq?
Zapewne zawsze denerwowaliście się na stratę czasu przez zmianę bonów.
U nas nie musicie się już tym przejmować, mozecie zdobyć wymarzone bonusy w mniej niż 5min!
7qu.png

Po przeciągnięciu wybranego itemu na Baek-Go będziecie mogli wybrać co chcecie z nim zrobić!
hqgy.png

Na serwerze Neurox za pomocą Dodania Boga Smoków, możecie dodać wybrane 5 bonów do jednego przedmiotu ze swojego ekwipunku.
3slf.png
5ygj.png

Dodanie te będzie można zdobyć np. z bossów znajdujących się na Neurox, a nawet kupic od innych graczy!

A pamiętacie jak mieliście już dodane 4 idealne bony, lecz ten jeden Wam nie pasował?
Też zaradziliśmy temu problemowi, jeśli w standardowy sposób wybonujecie dany przedmiot i bedziecie chcieli skasować jeden bon, umożliwi Wam to Łza Boga Smoków.

Po wybraniu odpowiedniej opcji u Baek-Go usuniecie wadzący Wam bonus!
6oyp.png
hbth.png

Dziękujemy, Administracja Litegame.pl & Neurox2.pl

Opublikowano

Bardzo mi się podoba ten sposób, kiedyś się właśnie zastanawiałem czy ktoś kiedyś coś takiego zrobi :) Tu macie ogromnego +.

Wnioskując po bonach to serwer medium/easy?

Opublikowano

Bardzo mi się podoba ten sposób, kiedyś się właśnie zastanawiałem czy ktoś kiedyś coś takiego zrobi :) Tu macie ogromnego +.

Wnioskując po bonach to serwer medium/easy?

Serwer będzie nietypowym easy, za dużo już jest medium'ów i hard'ów ;)

Opublikowano

Pomysł świetny! Są na serwerze bronie z um? Bo jakby ktoś zrobił 30 um to mógłby dodać luda i wtedy masakra ;x

Opublikowano

Nie bedzie broni z um i sr.

Decydujac sie na wybranie bonow musimy zrezygnowac z sr i um. Jak by to zostawic to jak to bylo ujete wczesniej, bedzie "masakra".

Opublikowano

No pomysł dobry. Nie trudne w wykonaniu lecz jest 1 ale. To będzie 4fun. Rywalizacja między topami właśnie była poprzez bonusy w eq.

Teraz każdy sobie wrzuci bonusy jakie będzie chciał i pozostaną tylko rosy. Jest to wielki - ale jak tam chcecie. Wasza sprawa.

Opublikowano

mi się to nie podoba, wybonowane itemy nie będą miały wartości tylko będą miały jako "sam item"

pomysł jest świetny, ale samo zastosowanie go już nie za bardzo mi się podoba bo zrobienie perfect itemka będzie pewnie "kosztowało" 1 dzień dropienia tego czegoś i pvp będzie polegać na krycie.

Opublikowano

Osobiscie zrobillbym to tak, ze mozesz dodac 5 swoich bonusow, ale kazdy ma wartosc 1%.

I przy bonowanu itemow bonusy by sie nie zmienialy, a jedynie zmienialy sie ich wartosci.

Wybonowanie itemka staloby sie bardziej trudniejsze.

@Top, pomysl calkiem dobry, nie widzialem nigdzie takiej opcji i za to macie +.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

mi się to nie podoba, wybonowane itemy nie będą miały wartości tylko będą miały jako "sam item"

pomysł jest świetny, ale samo zastosowanie go już nie za bardzo mi się podoba bo zrobienie perfect itemka będzie pewnie "kosztowało" 1 dzień dropienia tego czegoś i pvp będzie polegać na krycie.

Dodanie boga smoków będzie dropiło tylko z bossów na końcu dungeonów na wyższe poziomy.

I ten zwój dodaje nam 5 bonów, jeżeli już jakieś posiadamy to je podmienia, czyli nie ma możliwości dodania np tylko jednego bonu.

Opublikowano

Dodanie boga smoków będzie dropiło tylko z bossów na końcu dungeonów na wyższe poziomy.

I ten zwój dodaje nam 5 bonów, jeżeli już jakieś posiadamy to je podmienia, czyli nie ma możliwości dodania np tylko jednego bonu.

No to tym bardziej.

Dungeona pewnie nie będzie się robić dłużej niż pół godziny.

Opublikowano

Mimo to eq z bonami nie będzie miało wartości, a jak się ktoś uprze to w 1 dzień zapewne zdoła zrobić sobie całe eq bo wątpię aby % na to był aż taki mały.

Opublikowano

Osobiscie zrobillbym to tak, ze mozesz dodac 5 swoich bonusow, ale kazdy ma wartosc 1%.

I przy bonowanu itemow bonusy by sie nie zmienialy, a jedynie zmienialy sie ich wartosci.

Wybonowanie itemka staloby sie bardziej trudniejsze.

@Top, pomysl calkiem dobry, nie widzialem nigdzie takiej opcji i za to macie +.

Piona dla Ciebie dobry pomysł. Nie dałoby się tak zrobić, aby to eq miało chociaż jakaś wartość i dodać 3 progi bonusowe. Po 10/12/15 albo 8/1015

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie co do startowego eq, bo patrzyłem na ssy itd i przypatrzyłem się tego iż nie ma pierścienia teleportacji na start? To jest błąd, czy tak rzeczywiście jest inie ma pierścienia teleportacji na tym serverze?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...