Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sformatować dysk

kamce24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym sformatować dysk twardy i od nowa postawić system tylko nie wiem jakie ono ma byc , dane np czy szybie formatowanie , czy pelne itp?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@down Jak chcesz sformatowac dysk musisz wlozyc plytke instalacyjna nastepnie nacisnac dowolny klawisz przy starcie systemu i potem zaznaczasz formatuj klikasz dysk w przypadku windows 7.W xp podobnie zaznaszasz Szybkie formatowanie PELNE

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Kogo obchodzi jak robisz. Włóż płytkę z instalka i zrób format. Wystarczy umieć i czytać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

kogo obchodzi jak robisz. wluz płytkę z instalka i zrób format wystarczy umieć czytać

Twoja ortografia mnie rozbraja dzieciaczku głupi :D

Co do tematu, wystarczy zrobić szybkie formatowanie i powinno być ok, szkoda czasu na pełne ale jeżeli masz czas to daj pełne i dokładniej Ci wyczyści dysk ze śmieci :)

Pozdrawiam i powodzenia.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

widać że jesteś ciota co się uparła i na dodatek sam robisz błędy podając FAŁSZYWIE i POPRAWIONE przez ciebie moje informacje

nie mam możliwości wyłączenia pokazywania edycji postów więc każda zmiana w poście była by zapisana w postaci paseczka edycji jak na dole ;) ,

widać oszukiwać i łżeć w żywe oczy to ty potrafisz

przy okazji buraku, pisząc z telefonu wstawia mi duże litery a nie poprawione przez ciebie na małe

ale ja to bd robił przez sata

ty wiesz co w ogóle piszesz ? sata to interfejs do podłączenia napędów, czy masz ata, sata, usb czy e-sata zawsze robi się tak samo

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Proszę o danie uzytkownikowi "RobeM" warna gdyż to forum nie jest dla dzieci które nie umieją się obejść bez wyzwisk.

RobeM nie musisz udowadniąc ze jestes kozak, ja chciałem tylko o pomoc jestem w tym początkujący , a ty moze i nie , lae kulture trzeba zachować w dodatku na forum.

Nie spamój juz.

Teamt do Zamknięcia

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...