Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki server 4fun/easy polecicie?

Hydrauliczysko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki server 4fun/easy polecicie?

Grałem na,

4funmt2,

xenoxmt2,

camerionmt2,

yitian2,

eruris,

promt2/pvpmt2

mexortismt2,

nightcore,

metinologia,

hammermt2,

spotlinemt2,

derox,

linaresmt2,

senthia.

Szukam jakiejś odmiany!

I wszystko jasne...

Opublikowano

Radzę Ci jeśli chcesz sciągnij kamer moda, masz tam około 50 serwerów i sobie poprzeglądaj jaki Ci pasuje :)

namawiać ludzi do złego ,a wracając do serwerów wymieniłeś połowę godnych grania na nich serwerów nie wiem czy ExtremeMT2 to nie jest easy/medium ale tez fajny

Opublikowano

FunMT2 fajny easy/medium serwer.Za misje u biologa dostajesz sporą sumkę pieniędzy,są tam fajne zbroje,miecze oraz nakrycia głowy za któe na innych serwerach musiałbyś zapłacić.Od około 100lvl exp leci słąbiej (nie słabo) więc nie będziesz tak szybko cieszył się wbitym 200/250lvl.Exp jest podobny jak na senthii (Z resztą nie wiem czy mogę go porównywać bo fun jest o wiele łatwiejszy.Masz raty na forum lecz są one pozmieniane i gdy wejdziesz na serwer to automatycznie wyświetlają się aktualne.

Jednym zdaniem... łatwo można się wzbogacić exp jest jak na serwerach easy/medium,znajdują się tam ładne zbroje jak i miecze drop kasy jak i przedmiotów jest spory.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Mogę Ci polecic serwer easy > Aline2

bardzo dobrze się gra i pewnie za tydzien bedzie jakis update :)

ze zwiekszonym levelem i nowym eq :)

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...