Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Świetny zawodnik, ale skąd ?

Kriszi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Od jakiegoś czasu prowadzę klub Barnet w karierze menedżerskiej. Jako, że nie miałem wielu pieniędzy, kupowałem zawodników "wolnych" , bez klubów.

Znalazłem takiego o to zawodnika.

Fabio Turchetta, 18 letni Włoch ze świetnymi statystykami. Zobaczcie sami na ss'ach.

wr93.jpg
eppq.jpg
2p4y.jpg
kic4.jpg
4tt5.jpg
5jyj.jpg
zxh1.jpg

Jak sami widzicie, jest naprawdę świetny. Dobrze gra głową, bo mierzy aż 205 cm.
Moje pytanie brzmi, skąd on się wziął ? Szukałem go na innej karierze i go nie znalazłem.
Drugie pytanie, jak myślicie do ilu można go rozwinąć ? Da się to jakoś sprawdzić ?

Opublikowano

Owy zawodnik chyba został stworzony randomowo przez ea jak startowałeś kariere. ;D Bo nie ma wgl takiego zawodnika na swiecie jak szukalem ;-). Moim zdaniem powiniej się rozwinąć bardzo dobrze, jak na 18 lat to statystyki ma kozackie. Sporo na nim byś zarobił, ale do gry też by był dobry, ale polecał bym Ci go często wstawiać do składu żeby się częściej rozwijał.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Tak jak już pisałem gram Barnet, czyli jednym z najsłabszych klubów :)

Fabio gra w prawie każdym meczu i gra się nim wyśmienicie !

Postanowiłem rozwinąć go mniej więcej do 85-90 i wtedy go sprzedać.

Opublikowano

Tak jak już pisałem gram Barnet, czyli jednym z najsłabszych klubów :)

Fabio gra w prawie każdym meczu i gra się nim wyśmienicie !

Postanowiłem rozwinąć go mniej więcej do 85-90 i wtedy go sprzedać.

Ja na twoim miejscu jak bym miał go sprzedawać to bym nim pograł z 7/8 lat i wtedy wart by był moze jakies 100 MLN +

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Do 85 rozwiniesz go w 1 - 2 sezony ale co do 90 do zalezy jak zlapie kontuzje na wiecej nzi 4 miesiace to moze stracic forme i jego punkty z maleja do 80-83 a jak forma bedzie sei go trzymala to mysle ze jak bedzie grac w kazdym meczu to sie rozwinie do 90-93 i bedzie warty max 50-80 milionow :)

Moja rada:

Graj nim do ukonczenia 21 roku zycia bedzie mial wtedy albo 83 )przy slabej formie a przy dobrej nawet 87-90 i wtedy bedzie najdrozszy ok 70 milionow ( w slabej formie to jakies 40) Wtedy go sprzedaj

A zawodnik powstaje randomowo w fifie jest system tworzenia nowych zawodnik z tzn szkolki juniorow i kazdy klub moze takiego stworzyc :) Wiec np co 2-3 sezony w okienku transferowym pojawiaja sie mlodzi zawodnicy 18-20 lat z sr punktacja 80

A i prawdopodobnie jak jego wartosc wzrosnie do 20-30 milionow zazada podniesiena gazy nawet do 50 tysiecy! Wiec uwazaj ;) Ja tak stracilem zawodnika wartego 35 milionow bo nie mialem na oplacenie jego gazy to musialem go sprzedac a w innym klubie dobil do wartosci 80 milionow,wiec uwazaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...