Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomoże ktoś znaleźć i wytłumaczyć?

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy działa ten scrypt?: Sorry, że bez code link ale ja tego nie ogarniam jak a nie reklamuje.

http://pastebin.com/hLRi4b9d

Do katariny on jest chodzi czy jest zaaktualizowany na wersje aktualną lola i co w nim jest i pod jakim klawiszem.

Znajdzie

ktoś mi autocarry sidas katarina.lua czy jakąś tak to się powinno

nazywać żeby było najlepiej w tym po naciśnieciu jakiegoś klawisz żeby

sama katarina z E skakała do warda itd bo zwykły scrypt w bolu (katarina

combo klikam spacja nie działa) a np na ryze działa na spacji?

Pomożecie?

chciałbym wyjść z tego brązu.

I czy razem działają te scrypty?

Pentarina i sida auto carry do katariny?

Ja w tym zielony.

Opublikowano

Każdy skrypt działa z każdym na daną postać.

Skrypt na skakanie do warda jest, ale osobny. ;-)

W skryptach na Kate jest opcja na spacji - combo , na literze ' T ' - harass

Skrypt nie wyciągnie Cię z brązu, pomoże, ale nie wyciągnie, trzeba używać też głowy.

Tak, ten skrypt działa z aktualną wersją LoL'a.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

A jak używa się scryptu perfect ward co jest gotowy w bolu?

Czy to co podałeś harass na T combo na spacji to jest na tym scryptcie co ja podałem link czy to tego co szukam sida autocarry?

Jak nazywa się scrypt ten osobny do katariny co skacze się na E do warda automatycznie?

Opublikowano

Perfect Ward to nie ten skrypt. To ten który napisał kolega wyżej.
Perfect Ward pokazuje miejsca , w którym warto postawić warda + miejsce, w którym postawić warda, aby przeszedł przez ściane. :)

http://pastebin.com/xvemeSuT
- tutaj masz skrypt na Katarinę, którego używam. Jest świetny.

Do warda skaczesz na ' G '

Autofarma z aa ' Z '

Autoks na ' X '

Harass ' T '

Combo ' Spacja '

+ auto maxowanie najlepszych w obecnej mecie spelli tj. ( pierwsze w, drugie q, trzecie e )

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

A mam takie pytanie ściągłem sobie pentarine scrypt do katariny i po spacji itp nic nie robi czyli combo itd...

Zrobiłem tak jak trzeba i dałem nazwę scryptu Pentarina i samo się jeszcze dodało .lua

O co chodzi?

Opublikowano

Zaznaczyłeś w zakładce Custom Scripts tym ptaszkiem skrypt?

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Tak, do tego pod shiftem nie ma żadnego menu jak w przypadku ryze

Kolejny mecz i kolejny raz Pentarina.Lua plik nie działa mam to w wersji "latest" tak samo jak u RYZE ale u RYZE działa -,-

Inne działają takie jak wizualny skin,antiskillshot i marker minion wie ktoś jak to naprawić?

Może usunąć tą pentarina.lua i zrobić to od nowa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...