Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PixelTeam.net - wasza ocena a moja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wy oceniacie hosting PixelTeam.net?

Moje zdanie jest takie:

Zakupiłem tam serwer 5 slotowy. niestety nie jestem zadowolony z usługi ponieważ wgrałem tam kilka pluginow ( AuthMe, AutoSave, Esentials ) a użycie zasobów jest bardzo wysokie. Inni byli zadowoleni bo nie mieli problemów. Grac moze 1 osoba a gdy wejdzie druga serwer sie wyłącza.

Opublikowano

Nie polecam serwer jest dla ludzi mało wymagających jak chcesz zrobić serwer z prawdziwego zdarzenia zainwestuj w to trochę i zrobisz coś pięknego pod warunkiem że będzie ogar mapa pluginy no i admini !

Opublikowano

Też się na tym przypaliłem kupiłem 5 slotów i po wgraniu pluginów serwer ok 230% użycia zasobów! Na ownserver nie było z tym problemów na najgorszej ofercie, nie polecam hostingu.

Jesli pomoglem daj Like.

Opublikowano

Wczoraj sobie pomyślałem, no i kupiłem te 5 slotów. Serwer chodził super! Haha, żartowałem cały ten hosting to jedno dno, nie ma sensu u nich nic kupować, bo tylko pieniądze stracicie. Grając ze znajomymi 2-3 osoby, bez żadnych pluginów lagi nie miłosierne. Nie Polecam.

Opublikowano

Jak dla mnie hosting słaby, mało znany, w podobnej cenie można kupić serwer choćby na CraftServe z Menedżerem pluginów, ItemShopem. ;>

Pozdrawiam,

Karol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...