Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug z reconnectem

qwaserdf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po skończeniu gry nie pojawiły się statystki końcowe więc skipnołem patrze w historie meczy a tam nie ma tego meczu więc robię reloga. Wbijam a tutaj Game abandoned You have left a game in progress. Please reconnect the game. Klikam w reconnect pojawia sie czarny ekran i pochwili że firewall włączony , to go wyłączam i od nowa loguje sie znow reconnect i dalej to samo z firewallem. Jakieś pomysły co by z tym zrobić ??

Pytałem innych z tej gry to mają to samo wszyscy z tej gry

Opublikowano

Prawdopodobnie to przez to, że Riot ma aktualnie problemy z serwerami i naprawiają to.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Bywalec
Opublikowano

Dodam może, że jeżeli grałeś w tej chwili rankeda i przegrałeś nie odejmie Ci LP.

Opublikowano

Nie przejmuj się pewnie rankedy wyłączyli na chwilę albo serwery. Miałem taką sytuacje gram z kolegą rankeda gramy 10 minuta inni znajomi grają normala. Nagle wszystkich wywala i nas i tamtych kolegów. Po 5 minutach koledzy z normala wbili nie mieli żadnych problemów ja z kumplem nie mogliśmy się jeszcze przez 4 godziny zalogować bo wyłączyli rankedy kiedy go graliśmy... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...