Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dopiero zaczynam przygode z ts :>

niepokonny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciał bym zapytać jak zrobić aby każdy kto wbije 1 raz na teamspeak3 Miał range Niezarejestrowany i przed nickiem pisalo mu [Niezarejestrowany] Nick. A jak wybierze sie range Zarejestrowany/Zarejestrowana to automatycznie znika ta ranga niezarejestrowany.

I jeszcze jedno. Jak zrobic aby po wejściu na naszego ts wyskakiwała wiadomośc i żeby kliknąć OK :> ?

Za pomoc będą like.

Juni0r.jpg

Opublikowano

Zaznaczylem i przy wejsciu na serwer nowej osoby dalej nic nie ma ...

bo musisz edytowac range Guest a nie Normal... bo kazdy kto wchodzi 1 raz na serwer ma range guest

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

Tak zrobiłem. Ale mi chodzi o to. Mam 3 rangi Niezarejestronany , Zarejestrowany i Zarejestrowana,

I teraz chec żeby ktoś kto nie ma rangi lub wbija na naszego ts pierwszy raz pisało mu przed nikeim [Niezarejestrowany] i mial tą range a jak ktos da mu Zarejestrowany lub zarejestrowana to ranga Niezarejestrowany znika.

Nie i wiem czy mnie zrozumiałeś :>

Juni0r.jpg

Opublikowano

Tak zrobiłem. Ale mi chodzi o to. Mam 3 rangi Niezarejestronany , Zarejestrowany i Zarejestrowana,

I teraz chec żeby ktoś kto nie ma rangi lub wbija na naszego ts pierwszy raz pisało mu przed nikeim [Niezarejestrowany] i mial tą range a jak ktos da mu Zarejestrowany lub zarejestrowana to ranga Niezarejestrowany znika.

Nie i wiem czy mnie zrozumiałeś :>

No to edytuj Guest na Niezarejestrowany, zrob pozniej Range Zarejestrowany i zarejestrowana i jak nada range np Zarejestrowany na Niezarejestrowana osobe to normalnie sie zmieni, dafuq?!

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

Kanał Dla Wszystkich: Edit Chanel -> Advanced -> Max Users -> Unlimited -> Unlimited
Widoczność Kanały: Permissions -> Server Groups -> Wybierasz rangę -> Client can subscribe channels.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...