Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Technikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez rozpisywania się:

Wymagam:

-VPS-a do prac;

-% z IS;

-Ogar. teamu;

-itp.

Jestem osobą pełnoletnią i mogę dołożyć się do projektu.

Kontakt:

GG - 48023532

email - [email protected]

Edit: Mikro się rozpier. i będzie na jutro.

Opublikowano

Jeśli chodzi o team to co sądzisz o serwerze od 0, czyli zebranie kilka osób i tworzenie projektu jako współwlaściciel ?

Opublikowano

Jeśli chodzi o team to co sądzisz o serwerze od 0, czyli zebranie kilka osób i tworzenie projektu jako współwlaściciel ?

Tylko na serwer od 0 nie znajdziesz sponsora.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Nie przeszkadzało by Ci to gdyby w team były 2 albo 3 osoby ? Powiedzmy ja, Ty i ktoś jeszcze do pomocy. I jakie jest Twoje doświadczenie w systemie FreeBSD

Jeśli chodź o sponsorów nie team im wolę "sam" na początek złożyć pieniążki i cieszyć się sprawdzonymi metodami i pewnością że serwer będzie stał i będzie miał się dobrze. Wiele fajnych serwerów które były sponsorowane padły . W większości przypadków było to wywołane skromnością sponsora na maszyne i chęć zysków. Ja wolę na spokojnie od 0 wszystko sprawdzić i być gotowym bez błędów i zrobić swoje.

Opublikowano

To zależy od znajomości i od umiejętności przekonywania ;>.

Nie przeszkadzało by Ci to gdyby w team były 2 albo 3 osoby ? Powiedzmy ja, Ty i ktoś jeszcze do pomocy. I jakie jest Twoje doświadczenie w systemie FreeBSDDuże zdolności empatyczne posiadają osoby

Jeżeli duże zdolności ma ta druga osoba to nie :). Co do freebsd to wiadomo ,że wszystko co na mpcforum jest + zabezpieczenia i wiedza ogólna.

Opublikowano

No Wilku, masz racje. Sponsor, który tylko da kase, a nic nie umie może zacząć robić zamieszanie i cały projekt pójdzie w ...

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Mogę się dołączyć jako Technik

Jestem ogar

Bralem udział w tworzeniu servera

Napiszcie na GG albo na PW jak bedziecie zainteresowani

gg:41732558

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...