Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwne pytanie

Katula00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie powiem ci dokładnie ale na pewno w lolu jest najwięcej postaci na ad . Prawdziwych magów jest 27 ale nie wliczam w to np Malp pod ap albo ez ;d Idealnej liczby nie da sie podac ile jest magów ile ad bo niektóre postacie mozna robić pod ap albo pod ad ;D No ale na 100% Jest więcej AD

29569.gif

Opublikowano

Nie to że się mądruje... ale możesz wejść w zakładkę bohaterowie i sobie policzyć.

@antywarn

Wydaję mi się że AD.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Niektóre postacie można robić i pod ad i pod ap ;)

AD naliczyłem 45

AP naliczyłem 63

Coś mi się nie zgadza no ale co tam ;) Niektóre policzyłem i w ad i w ap (tj. kogmaw lub kennen) ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ad tyle, że każdą postać możesz robić zarówno pod ap i ad lub pod tanka więc to nie ma znaczenia ;D Są jeszcze hybrydy typu Jax.

Opublikowano

Kazdą postac pod AD i AP? Serio zrobisz np zeda AP albo Garena? Kazdą postac da się AD zrobic, a nie kazdą AP. Jak pierwszy raz grałem to Janne AD robiłem...

Opublikowano

Postaci AD wg. Riotu jest więcej. (chodzi tu o ich spis) Co prawda niedużo więcej, lecz to zawsze coś.

Gdyby jednak policzyć je wszystkie, to może być więcej AP, gdyż dużo postaci można zrobić pod AP. (np. Ezreal, który wg. Riotu jest AD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...