Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Zapobiegnięto porażce i zablokowane rankedy dla mnie? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dziś jak byłem w lobby i picknąłem postać, nagle prąd mi wyłączyli >.< No dobra, wbijam po ~20min. Ok... Ładuje się gra i po chwili Error Rozgrywka została już zakończona, proszę rozpocząć nową czy coś takiego :D No ok, chcę rozpocząć nową ale patrze nie ma rankeda do wyboru >.< Patrzę w historię czy mam leave'a a tu nie tylko jakieś zapobiegnięto porażce >.<

SS'y:

1375879825-U185033.jpg

1375879854-U185033.jpg

Pierwszy raz się z czymś takim spotykam >.<

Take it easy my friend

Opublikowano

Rankedy są wyłączone na krótki czas, a wszystkie rankedy grane w tym czasie kończą się remisem - czyli zapobiegnięto porażce.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Miałeś szczęście :D Riot coś naprawia z serwerami i dlatego jest to jak remis dostałeś lp lub ci odjęło?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Na SS'ie masz, +51 IP za afka i tak nieźle xD

Chodziło mi o LP;p

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Jakby leavebuster go złapał to miałby bana po godzinie. Skoro jeszcze nie ma bana, to znaczy że nie wyłapał.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

prevented loss zawsze włącza się gdy są laggi serwera, albo kogoś kickuje.(oficjalne laggi potwierdzone szybkim newsem)

wczoraj jak zkończyli laggować, to i tak 2 osoby z teamu zawsze miały po 100pingu... a prevented lossa niedawali chuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...