Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NextLife/Survival+Frakcje/OtherDrops/Exp ze stone/Ogar Administracja/1.6.2/Dodany zostanie powiekszony exp i wiele wiecej/

kolobezmolo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oszust. Kiepski start "przyjacielu" - Sugeruję sprawdzić ścieżki obrazków których użyłeś - które prowadzą do mojej strony www. Nie wyraziłem zgody na wykorzystywanie MOJEJ grafiki. Sprawa wylądowała u administracji.

Oszustowi usunąłem grafikę ze ścieżki. Proszę o bana dla niego. Śmieszny człowieczek dodał reklamę dużo później niż ja i zarzuca mi plagiat.

Ten człowiek nawet poprawnie BBCode nie potrafi ustawić.

NA DOWÓD dorzucam link do mojej starej reklamy która miała tą samą formę (a została przez przypadek zamknięta)

http://www.mpcforum.pl/topic/954602-162-dedyk-hypercraft-ekonomia-igrzyska-smierci-capture-the-flag-teamdeathmatch-npc-frakcje-guild-wars-200-slotow/#entry7527545

Widzę że ten człowiek już nie pierwszy raz ZERŻNĄŁ moją reklamę - wszystkie jego pozostałe wątki tak samo prowadzą ścieżką obrazka do mojej strony www.

TD36Yi3.jpg

Opublikowano

Prosze o usuniecie tego tematu !!

Chociaż ja tego nie pisalem !!

Administracje prosze o zbanowanie tego uzytkownika !!

Kopiuje kogos cieżka wykonana prace i pisze ze sam zrobil i chce nagrode.

Surowo karane.

Delate !

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...