Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki skrypt polecacie ? Do Bola na champa

Mirrorr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako iż Ryze mi sie już znudził na Bolu to czy polecacie jakiś skrypt do innego championa zeby dobrze kosil, tym bardziej ze kazdy ryze w rankedzie jest traktowany jako bolowiec ;] link mozecie podawac jak macie ;]

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

IorwethPL a moglbys podac link do katarina i Akali jaki polecasz skrypt ?

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Polecam też Annie, Mordekaiser. Najlepiej wybieraj takie skrypty które znajdziesz na forum bola z nazwą przy poczatku "auto carry plugin". Wtedy masz pewność, że bedzie perfekcyjnie sie zgrywało z sida's auto carry. Wszystko masz wytłumaczone, W custom scriptach dodajesz auto carry a w folderze bol'a scripts>common i tam ładujesz te pluginy jako plik LUA (pamiętać.) Potem tylko w grze trzymasz shifta i ustawiasz sobie. Domyślne combo to SPACJA wtedy robi combo jakie jest ustawione w ustawieniach pluginu. Możesz majstrować itd. Tematy jako SAC (sida auto carry i normalne auto carry) działają z sida ;). W tematach masz wytłumaczone pod jaką nazwą zapisywać pluginy itd itd. Polecam Ci osobiście auto carry plugin master yi. Dlaczego? Już przy 3 itemach jako jungler, przykład! ( berki, latarnia, kosa starrika) Trzymasz spacje. Bot robi nast. np. R>Q>E>AA i przy killu znowu Q>E>AA ITD ITD. Takim skryptem przy tych 3 itemach wycisnąłem razem 22/2 więc myślę, że wynik jest zadawalający dla CB. Polecam jeszcze raz skrypt Yi ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...