Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Belka pod prezentację serwerów Mt2 [A&M]

A.M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Modyfikacja kolorystyki i typografii i jest idealna, dzięki.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Nowicjusz
Opublikowano

fajna, wykonaj jeszcze stronke w takiej kolorystyce... bedzie zajebista :)

Owszem, można by zrobić.. lecz to już z pewnością nie byłoby udostępniane do pobrania dla wszystkich :)

Fajna belka:d ale wiecie teraz będzie beka jak parę serwerów będzie miało to samo.(prezke) :D

Tak często widuję kradzione prezki, że aż nie biorę tego faktu pod uwagę :)

Opublikowano

Jak pisałem, kilka zmian można zrobić. Co powiecie?

87293524833035485675.png

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Witam!

Aby urozmaicić prezentacje serwerów Mt2, udostępniamy Wam do użytku belkę naszego autorstwa.

Mamy nadzieję, że się przyda ;)

Przykład znajduje się poniżej :

1375875500-U984585.png

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/08e1f0bf3349babe7941ed00d8246f1d40f07cb22111e61d31ab148964914be6/analysis/1375875455/ 

attachicon.gif belka-do-prezentacji-psd.rar

Bardzo podobają mi się wasze prace. Dobra robota. :)

Opublikowano

Jak pisałem, kilka zmian można zrobić. Co powiecie?

87293524833035485675.png

Teraz wygląda to ładniej, przyjemniejsze dla oka

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Przesadzacie...

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

No widzicie ale oni to zrobili za darmo i nie tylko tą jedną prace publikują :)
To mi się bardzo podoba !
ludzie przestańcie się psuć !!! POMAGAJMY SOBIE !
Nie zdzierajmy z siebie pieniedzy żeby administrator płacił za strone grafika technika i całą ekipę !
wystarczy ze wszyscy dadzą z siebie wszystko to można zrobić serwery do metina które zarobią same na siebie nawet dzieki takim drobnym pomocom jak A&M lub moja czy inne (udostępniam strony) {ZAJEBISTE} :)
TO MI SIE PODOBA :)

Opublikowano

No widzicie ale oni to zrobili za darmo i nie tylko tą jedną prace publikują :)

To mi się bardzo podoba !

ludzie przestańcie się psuć !!! POMAGAJMY SOBIE !

Nie zdzierajmy z siebie pieniedzy żeby administrator płacił za strone grafika technika i całą ekipę !

wystarczy ze wszyscy dadzą z siebie wszystko to można zrobić serwery do metina które zarobią same na siebie nawet dzieki takim drobnym pomocom jak A&M lub moja czy inne (udostępniam strony) {ZAJEBISTE} :)

TO MI SIE PODOBA :)

Pomijając fakt, że udostępniałeś strony kradzione lub te za które inni zapłacili to masz rację.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Może praca Reviusa jest trochę lepsza ale nie zapominajcie że to Murliz ją udostępnił no i wykonał.

Świetna belka, dzięki.

lg9a.png

Opublikowano

Może praca Reviusa jest trochę lepsza ale nie zapominajcie że to Murliz ją udostępnił no i wykonał.

Świetna belka, dzięki.

No w sumie ja zmieniłem bodajże 2 warstwy + dodałem tekst. Takich wzorków po końcach, to bym w życiu nie zrobił raczej.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Świetna belka, dzięki.

Takie małe sprostowanie, akurat tę belkę robiła Arisa, nie ja.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie.

Jest to plik zapisany w Photoshopie. Dzięki formatowi .PSD

można edytować zawartość obrazka (wszystkie warstwy zachowane),

mowa tu o napisie. Została udostępniona jedna belka, zaś napis można edytować, rozumiesz?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jest to plik zapisany w Photoshopie. Dzięki formatowi .PSD

można edytować zawartość obrazka (wszystkie warstwy zachowane),

mowa tu o napisie. Została udostępniona jedna belka, zaś napis można edytować, rozumiesz?

Ten koleś wie więcej na praktycznie każdy temat niż połowa tego forum. Robi was w balona a wy mu wierzycie . :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...