Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] odpali na tym kompie ?

Wariat50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy lol będzie działał na tym sprzęcie : Karta graficzna GeForce GT610 Ram 1GB Amd sepron processor 3000+ 1,60 GHZ z góry dzięki :

Opublikowano

Na najniższych, bez cieni i przy włączonej synchronizacji pionowej będzie w miarę OK.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Tak, będzię działać ewentualnie jeżeli będzie zaciniać pobierz tekstury "brzydzące wygląd" (gdzieś były na forum , widziałem ostatnio)

zmniejszają jakość gry ale Worth it

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Siema, czy lol będzie działał na tym sprzęcie : Karta graficzna GeForce GT610 Ram 1GB Amd sepron processor 3000+ 1,60 GHZ z góry dzięki :

pierwszy lepszy team fight i nie wiesz co sie dzieje....

ja gram na najnizszych ale to tylko przez karte graficzna (Geforce 8600 GT) reszta w miare ok... no i nie mam dysku SSDm4vm.jpg

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

@up

YY na najniższych? Mam tą samą karte graficzną, 2 gb ramu , słabszy procek, gram na najwyzszych i mam 60 fps (bez cieni)....

@temat

spoko, pojdzie ci okolo 20 fpsow ;x ale w tf'ach moze baardzo lagować.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ja mam taki sprzęt: Pentium 4 2.4Ghz (1 rdzeń >.<) K. Graf. GF 6600GT, 1.5Gb ramu (tego DDR nie jakieś DDR2 i wyżej >.<), zasilacz bomba tykająca >.< I na medium, z dźwiękami, bez cieni i synchronizacji pionowej mam ~30fps, w tf utrzymuje się te ~20-25fps ;) Więc cieszę się, że jakoś działa mi ;d

Take it easy my friend

Opublikowano

Możliwe, że odpali, lecz nie licz na komfortową grę, kiedy będą walki drużynowe. To samo tyczy się detali, gdzie będą one wyglądać (nie ukrywajmy) fatalnie.

Na pewno polecam Ci przeczytać ten poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/1008087-tut-jak-wgrac-niskiej-jakosci-summoners-rift-czyli-poprawa-wydajnosci-gry/

Spróbuj również odpalić grę poprzez program Game Booster. Kiedy grasz, to wyłącz wszystkie zbędne programy (skype, gg, przeglądarka etc).

Opublikowano

@up

YY na najniższych? Mam tą samą karte graficzną,...

Moze masz lepszy model :)

ifzm.jpg

Spróbuj również odpalić grę poprzez program Game Booster. Kiedy grasz,
to wyłącz wszystkie zbędne programy (skype, gg, przeglądarka etc).

Ja uzywam Game Boostera i widac zmiany :)

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...