Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 łączenie serwerów

AvGar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z tym łączeniem serwerów bo wiem że to nastąpiło a na stronie jest nadal ranking z 26 serwerów ..

Chciałem zagrać ponownie w metka ale myślałem że w grze będą te 2 - 3 serwery .. lecz się myliłem .

Jak to jest z tym łączeniem serwerów ??

2YX6eTo.png

Opublikowano

Jak to jest z tym łączeniem serwerów bo wiem że to nastąpiło a na stronie jest nadal ranking z 26 serwerów ..

Chciałem zagrać ponownie w metka ale myślałem że w grze będą te 2 - 3 serwery .. lecz się myliłem .

Jak to jest z tym łączeniem serwerów ??

Skąd wiesz że "nastąpiło"

Póki co nic konkretnego o łączeniu nie wiemy.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na DE bodajże wszystko przeszło ok, tylko pojawiły się problemy z chińskimi znaczkami w nazwach, jak to naprawią to pewnie połączą

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Drodzy Gracze,

podczas trwania tej nadzwyczajnej przerwy technicznej, wielu z Was pytało nas, czy zbliży ona naszą społeczność do procesu połączenia serwerów. Niestety, nie mam dla Was pozytywnej odpowiedzi i szczerze za to przepraszamy.

Obecnie procedura migracji serwerów została wstrzymana z powodu oczekiwania na naprawę błędu przez Koreę. Po zakończonych już połączeniach serwerów w innych krajach odkryliśmy, że nazwy zawierające znaki specjalne są wyświetlane w sposób nieprawidłowy, co może powodować pewne problemy.

Tym samym zadecydowaliśmy, że problem ten musi zostać usunięty w pierwszej kolejności, abyśmy potem mogli ruszyć z migracją w pozostałych krajach.

Jeśli tylko otrzymamy nowy terminarz migracji serwerów, natychmiast opublikujemy go w tym temacie.

Z dnia 08.03.2013

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Cześć. Kontaktowałem się z supportem w tej sprawie, bo przez długi czas nie grałem i nie chciałem stracić swoich postaci (Monastyr i Obsydian), a pytałem właśnie o te 2 serwery.

Odpowiedź brzmiała następująco:

" W najbliższym czasie nie planujemy połączyć ze sobą żadnych serwerów. Jeśli taka sytuacja nastąpi to połączone zostaną serwery o najniższej grywalności."

Więc, jeśli serwery zostaną połączone to prawdopodobnie nie mamy co liczyć, że pozostaną jedynie 2 - 3 serwery, lecz o wiele więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...