Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam.

Wepon11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Szukam czegoś takiego,nie wiem jak to się nazywa,że przytzrzymuje klawisz e i samo mi wysyła piorun.Chodzi o to ze na jednym cod modzie trzeba nacisnac e zeby wylecial piorun a ja chce znalezc cos takiego ze wystarczy ze bede caly czas trzymal e i on sam wyleci.Pomożecie ? Bo ja to ciemny jestem w tych sprawach :DD

Opublikowano

myśle ,ze potrzebujesz binda kolego ,ale nie jestem pewien :D

napisz mi co musisz wpisac w czacie zeby użyć tego "pioruna" ;p

Opublikowano

Nic nie musze wpisywac na czacie.To jest po prostu bind ktory odrazu serwer wgrywa do confingu.Masz tu wyrywek mojego cfg.Tak wyglada ten bind : bind "e" "+use"

Opublikowano

Siema.Szukam czegoś takiego,nie wiem jak to się nazywa,że przytzrzymuje klawisz e i samo mi wysyła piorun.Chodzi o to ze na jednym cod modzie trzeba nacisnac e zeby wylecial piorun a ja chce znalezc cos takiego ze wystarczy ze bede caly czas trzymal e i on sam wyleci.Pomożecie ? Bo ja to ciemny jestem w tych sprawach :DD

chcesz coś w stylu aimbota ,tylko żeby piorunem bił ?

Opublikowano

Chodzi mi ze wystarczy ze bede trzymal e i ten piorun sam wylatuje i nie musze co chwile klikac tylko trzymam go caly czas cos w stylu spamu albo cos takiego

edit.

Cos takiego zeby mi spamowalo jak najszybciej przycisk "e"

Opublikowano

Takie coś tylko na scrollu lub backspace, a więc:

bind "mwheeldown" +use (na scroll na dół)

bind "mwheelup" +use (na scroll w górę)

bind "backspace" +use

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Więcej tych refów :D Kiedyś też miałem taki problem tylko z rakietkami u wsparcia :D I jakiś gracz napisał mi coś w stylu bind "e" "radio3" i mi działało :) Popróbuj z tym radiem3 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...