Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rasa dla Łotrzyka.

Nepz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdyż chce zagrać łotrzykiem i chciałbym wybrać rasę Półelf gdyż inne klasy nie przypadły mi do gustu . I do was pytanie czy jak wybiorę ta rasę czy dużo to zmieni w mojej rozgrywce ? chodzi mi o e staty bo w tej klasie nie ma +2 do zr . Widziałem na yt dużo filmików grali np diabłami i bardzo ładnie kosili w pvp itp . Z góry dziękuje .

Opublikowano

Najlepszą rasą pod względem statystyk, będzie niziołek. No ale twoja wola, możesz grać każdą dowolną rasą, która Ci się podoba. Czy to dużo zmieni ? uważam, że nie aż tak, fakt 2 punkty , zawsze coś no ale aż tak dużo nie dają żeby utrudnić Ci grę.

xD 

Opublikowano

Najlepszą rasą pod względem statystyk, będzie niziołek. No ale twoja wola, możesz grać każdą dowolną rasą, która Ci się podoba. Czy to dużo zmieni ? uważam, że nie aż tak, fakt 2 punkty , zawsze coś no ale aż tak dużo nie dają żeby utrudnić Ci grę.

Wiem że niziołek jest najlepszy , ale ja nie lubię grać niskimi postaciami jest mi nie zręcznie . ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...