Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Żal BP

qq1

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Zal mi ich stałem sobie kontem obok chmurki na paladium i pet mi zbierał je i dostalem bana na 72 godziny bo niby używałem bota ;|

Mialo byc BP

Opublikowano

No i prawidlowo.

Kazdy kto wchodzi na te forum ma cos wspolnego z botem.

za moich czasow jak sie dostawalo bana za bota lecial perm.Ciesz sie, ze tylko na 72h

Bywalec
Opublikowano

jak ja żadnego bota nie używałem czaisz to ;| kiedyś używałem ale to na innym koncie i bana dostałem i już nie używam a po 2 niema żadnych darmowych botów a na pala są tylko by latały na chmurce a ja cały czas na niewidce stałem i pet zbierał dziwnyś

Opublikowano

No i prawidlowo.

za moich czasow jak sie dostawalo bana za bota lecial perm.Ciesz sie, ze tylko na 72h

ta, tylko, że jeszcze wyzerowany profil + ulepszenia.

1.jpg

Opublikowano

@qq1 zgłoś się do supportu.Wytłumacz się,że to nie był bot tylko pet,a ty byłeś na niewidce.Admin to nie robot i mógł tego małego szczegółu nie zauważyć.

Może nie chcesz się przyznać.Jeżeli jesteś niewinny pisz do nich.

Z drugiej strony 72 godziny to nie długo.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

@qq1 zgłoś się do supportu.Wytłumacz się,że to nie był bot tylko pet,a ty byłeś na niewidce.Admin to nie robot i mógł tego małego szczegółu nie zauważyć.

Może nie chcesz się przyznać.Jeżeli jesteś niewinny pisz do nich.

Z drugiej strony 72 godziny to nie długo.

Widze ze mało wiesz o tej gdzie po pierwsze tu nie banują admini tylko raczej skrypt napisany przez inforamtyków po 2 ban to nic ale on tez zerują pp i ulepszenia.A ty może korzystałeś z triala botów ??

x

Opublikowano

Nie wiń BP za to że masz bezpodstawnego bana , takim sposobem aby siejesz propagandę , bo innego celu tego tematu nie widzę , normalny gracz by napisał w takiej sytuacji (jeżeli to prawda) tiketa ;) tyle w tym temacie pozdrawiam Rusek.

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Podejrzane to jest , no bo pomyśl logicznie BP wlepia Ci bana za niewinność ? Coś musiałeś mieć może jakieś wspomagacze/trial bota/bot

Bywalec
Opublikowano

nic nie mialem ludzie boco bym mial tu klamac a pisze tylko tak zebyscie wiedzieli zaco mozna dostac bana

Opublikowano

Poczekaj te 3 dni. Suport pewnie odpisze po 5 xD.

Proszę cię . Takim pisaniem została stworzona opinia osób które nie mają styczności wgl z Ekipą . Pisząc tego posta kierowałeś się własnym doświadczeniem czy tylko to co Kolega koledze z klanu powiedział ? Dla twojej informacji Na tiketa czeka się do 48h -.- a co do Blokady użytkownika ''qq1'' Blokada została nałożona słusznie gdyż użytkownik używał oprogramowania . Aktualny skrypt jest z tego co mi wiadomo bardzo dobrze dopracowany . Postawcie się w sytuacji BP , Macie sobie grę za którą odpowiada pieniądz , chcielibyście cały czas tracić ? Pewnie że nie , Łatwo jest wam pisać wszystko na "-" dlatego bo to nie wy jesteście właścicielami .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Proszę cię . Takim pisaniem została stworzona opinia osób które nie mają styczności wgl z Ekipą . Pisząc tego posta kierowałeś się własnym doświadczeniem czy tylko to co Kolega koledze z klanu powiedział ? Dla twojej informacji Na tiketa czeka się do 48h -.- a co do Blokady użytkownika ''qq1'' Blokada została nałożona słusznie gdyż użytkownik używał oprogramowania . Aktualny skrypt jest z tego co mi wiadomo bardzo dobrze dopracowany . Postawcie się w sytuacji BP , Macie sobie grę za którą odpowiada pieniądz , chcielibyście cały czas tracić ? Pewnie że nie , Łatwo jest wam pisać wszystko na "-" dlatego bo to nie wy jesteście właścicielami .

A myślałem że na tym forum zostali sami idioci wreście człowiek który tez myśli gratulacje masz like. Ludzie myślą że bp to zło bo banuja zabierają pp itp a to jest gówno prawda szef bp musi z czegoś żyć i musi mieć z tych gier kasę tak samo jak ludzie odszumują wypłatę za inne prace. A do tego szef bp musi płacić swoim pracownikom. Boty zmieszają zyski dlatego próbują się ich pozbyć a za darmo bana na pewno nie dostałeś więc nie pisz głupot i skończ ten temat

x

Opublikowano

Wiele osób w ten sposób zbiera palladium.. I jeszcze się nie spotkałem, żeby ktoś za to dostał bana :)

Więc na pewno czegoś używałeś.. Nie koniecznie na tym koncie :D A może pisałeś na czacie, że używasz tego typu rzeczy ? Za takie coś można wyłapać bana..

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Wiadomo tylko tyle , jak używałeś byle czego/ pisałeś o tym to napisz nam tu i skończ tę komedię bo BP za darmo Bana nie wlepia jestem pewien .

Opublikowano

Co do tego bana tak samo dostałem na 72 godz za to samo albo te skrypty im się pojebały albo specjalnie żeby kasę ładować

Opublikowano

Ludzie, BP stworzyło tę grę, pomyślcie logicznie, po jakiego ... mieli by ją psuć ? Gra jest darmowa, ma wiele sefwerów , wiele informatyków tam pracuje, to wszystko trzeba jakos utrzymac. Boty obniżały tylko zarobki BP i w dodatku to właśnie one popsuły tę grę. To co BP właśnie robi z botami to kawał dobrej i porządnej roboty. Ludzie chcieli by miec wszystko od razu, a gra jest po to, żeby w nią grać, a nie wybocić konto i przyjść na gotowe... wszystko chcieli byście mieć od razu, może po 1 miesiącu top 10? Wnerwiają mnie takie bachory...

Opublikowano

No i prawidlowo.

tak

Opublikowano

tak

Nie spamuj , proszę Administratora lub Mod'a o zamknięcie tematu gdyż robi się aby spam na temat , jaki to bigpoint jest , a nie pomożemy koledze w odzyskaniu konta

0fc5fb0fb2710.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...