Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mam zły kod

misjar22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Na wstępie powiem że jestem nowy. Wracając do problemu ostatnio kupiłem dwa dodatki do heroesa. Były do nich dołączone kody promocyjne do Doc. W jednym obiecywali mi Ariane deck nekropolii pakiet posiłków i 25000 golda a w drugim Crag Hacka, deck orków pakiet posiłków i 25000 golda. Problem w tym że zamiast dostać to drugie dostałem po raz kolejny (trzeci!) kod na Ariane. Gdyby chciał mi wejść to pól biedy ale pisze że kod błędny. Wiecie może czy można to zareklamować czy coś bo ten kod by mi się przydał. Z góry dzięki.

Opublikowano

Nic innego jak tylko pisać do supportu Ubisoftu - Uplay Support.

Powinni wymienić ci kod.

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Opublikowano

Taka uwaga na przyszlosc, nie powielac po 3x odpowiedzi bo sie posypia warny. Ja rozumiem parasolki itp. no ale kazdy chyba widzi ze ludzie juz to pisali.

Opublikowano

Okazało się że termin ważności na kod i tak się skończył. W tym wypadku wyszedłem nawet na plus bo może zarejestrować ten kod na innym koncie ;) Pozdro dla wszystkich i mam nadzieje że jeszcze się komuś to przyda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...