Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki server stworzyć.

Jaki server  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Server stworzyc

• DayZ
    • Paintball
      0
    • Pokemony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ze znajomymi właśnie myślimy o stworzeniu servera do Minecraft, pomysly jakie mamy to.

DayZ-Mapa stworzona z DayZ+WarZ+Własne miasta, budynki itp. Spawn itemow w skrzynkach co jakiś czas, PVP ciągle włączone, zoombie, creepy itd.

Paintball+cs - Wiadomo paintball mod z mapami od CS i własnymi.

Pokemony - Stworzone własne miasta każdy admin byłby liderem sali w innym mieście, miast by było kilka. Byłyby Questy wyznaczone przez liderów np: lider sali wodnej mówi że potrzebuje magikarpia, Ty musisz go złapać przynieść i dostaniesz od lidera nagrode np Ultra Balla. Nagroda by dotyczła pierwszych 3 osób które przyniosą. Domki można by było kupić.TP do miast, jakaś liga między graczmi.

Prosze o wypowiedzenie sie czy byś grał na którymś z tych serverów i dlaczego z góry dziękuje.

Opublikowano

Mój głos wędruje dla - Paintball + CS.

Pokemod jest już serwer, więc się nie opłaca, DayZ są oficjalne serwery.

A takiego Paintballa z CS'em to nie widziałem. Oczywiście, jakbyś mógł to zrób z autorskimi mapami z CS'a i jakiś texturepack.

To naprawdę świetny pomysł. Mógłbyś też jakieś swoje mapki dodać, lecz żeby taki serwer wypalił to naprawdę proponuję

sporą liczbę map, jakieś autorskie pluginy etc.

Opublikowano

Paintball+CS to będzie to! ;)

Powiem szczerze wszystkie te pomysły jakoś mnie bardzo nie zachwyciły, ale ten Paintball+CS może być to coś fajnego. :>

Zagrałbym na takim serwerze.

Opublikowano

Weź ode mnie jeżeli chcesz de_dust2 i awp_india, tylko jakbyś mógł, napisz kto stworzył mapę + link na tabliczce do profilu na MPC mojego.

Oto mapki, możesz wykorzystać:

http://www.mpcforum.pl/topic/808236-mapa-minecraft-de-dust2-co-dla-fanw-csa-by-ja-d/

http://www.mpcforum.pl/topic/809582-minecraft-awp-india-cos-dla-fanow-csa-by-ja-d/
Opublikowano

@up bardzo ładnie ale raczej nie skorzystamy wolimy mieć wszystko zbudowane własno ręcznie jeżeli chcesz pomóc to wysyłam Ci na pw mojego skype, możesz się dołączyc w budowaniu :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...