Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Kupno Nowego PC :)

xNiqqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HEJ Yo witam itp ;p . Mam prośbe mógł by mi ktoś polecić jakiegos pc'ta tak max 2000[ Może wykroczyć do 2500 ] zł żeby odpalił Bf3 [ lub BF4 który wyjdzie ale pisza ze bedzie mial minimalnie wieksze wymagania niz bf3] , na conajmniej wysokich albo ultra + skype do tego tak zeby poprostu byla grywalnosc , niekoniecznie trzeba ramy bo ramy mam [ 8GB DDR3 ] i dysk 500 gb mam [ a i jescze jedno czy dysk 1 TB różni się czyms od 500 GB czy tylko miejscem o 500 Gb poszerzonym? bo jestem zielony :p ] Jestem tak napalon na tego bfa3/4 ale z moim tymczasowym Pecetem co ukazalem 4 strony wczesniej zostalem rozjasniony w sprawach gdzie kupowac . ale mniejsza z tym . CZEKAM NA PORADE !

Najlepiej wyslijcie jakiegos sprzedawce lub cos w tym sensie gdzie jest pewne kupno i dobry sprzęt w niskiej cenie !

Greetings xNiqqs

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

@up zestawy dobre do miesiąca [ Myslisz żę spadną ceny? ] kupie mam dylemat bo musze kompa jeszcze sprzedaćstarego ale bez tej obudowy własnie a ta obudowa będzie się zgadzać z tym co poskładałeś? obudowa : " LOGIC 38 Case "?

Opublikowano

Może i będzie pasować ale nie opłaca się nowych części wkładać do tej obudowy. Bo zaraz zacznie się wszystko przegrzewać.

Opublikowano

@up zestawy dobre do miesiąca [ Myslisz żę spadną ceny? ] kupie mam dylemat bo musze kompa jeszcze sprzedaćstarego ale bez tej obudowy własnie a ta obudowa będzie się zgadzać z tym co poskładałeś? obudowa : " LOGIC 38 Case "?

W tej obudowie karta Ci się ugotuje. Weź Brutusa M23.

@UP Pierwszy.

A co do cen - utrzymają się tak, jak są, raczej nie potanieje.

Opublikowano

W tej obudowie karta Ci się ugotuje. Weź Brutusa M23.

@UP Pierwszy.

A co do cen - utrzymają się tak, jak są, raczej nie potanieje.

Dzięki za pomoc ! , widać ranga zasłużona na forum ,

Greetings xNiqqs !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...