Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak ustawić lv hamaczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Level 250 : Polecam program Notepad ++ do zabawy w plikach tekstowych. Wchodzisz do plików serwerowych i tam masz (ja mam nazwane "mt2" i potem mam tam foldery z chanelami i itp.) i tam w folderach z chanelami masz taki plik jak CONFIG, odpalasz go tym programem co Ci podałem i edytujesz max level. Robisz to we wszystkich folderach chanel oraz folderze game. Jeśli dalej nie będzie działać musisz dodać dif do game żeby odblokować max level do 250.

2. Spolszczyć questy możesz przez pobranie spolszczonych już questów z jakiegoś tutka albo ręcznie.

3. Żeby wrzucić bronie musisz dodać je do itemproto serwerowe oraz clientowe o takim samym id. Potem w cliencie rozpakowujesz plik "locale" w którym znajduje się plik itemproto i itemlist (w item list dodajesz id nowej broni, wpisujesz WEAPON i ścieżkę wrzuconego modelu broni w plik "item". Zbroje prawie identycznie poza tym, że musisz rozpakować plik "root" i dodać tam wpis do pliku "assassin_m" ( to jest jeden z 2 plików do ninji, do każdej z postaci są po 2 pliki). Na koniec przy zbrojach jak i broniach wchodzisz do folderu pack, rozpakowujesz plik "icon" i tam dodajesz ikonki nowych broni i zbroi.

Pliki takie jak : "locale", "item", "icon" znajdują się w folderze pack w cliencie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...