Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa czy nie?

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy da się jakoś pobrać D3 za free nawet dla jednego gracza by tylko można było grać expić itp???

Opublikowano

Nie, wszystkie emulatory/cracki padły.

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Opublikowano

idź nazbieraj 15 litrów borówek, sprzedaj na targu i masz 150zł na D3 :D

szybkość zbierania borówek przy posiadaniu wysokiego lvl krzaka to ok.1l/h

Opublikowano

Zaawansowane zabiezpieczenia , ja tam kupilem pogralem :D mozesz czekac na cracki ale dlugo je robia a zabezpieczenia sa cholernie trudne do zlamania

Prawda jest taka że nikt tych emulatorów już nie robi, a nawet jeśli ktoś robi to mu współczuję, tylko marnuje czas.

Diablo 3 stale pobiera i wysyła treści skryptów do serwera. A bez nich nie ma co liczyć na stworzenie sprawnego emulatora.

Nawet jeśli stworzysz jeden skrypt, nadal będziesz musiał napisać pozostałe setki jeśli nie tysiące skryptów, a to zajmuje od zajebania czasu, dodatkowo część skryptów jest przy każdej aktualizacji modyfikowana i wymaga ponownego odtworzenia pod emulator, dlatego też nie ma co liczyć na sprawny emulator - Nikt temu nie podoła, w szczególności nie za darmo.

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Opublikowano

Diablo po prostu nie da się złamać ponieważ wymaga internetu coś takiego jak Wow tyle że to na bieżąco się aktualizuje.

Jedyną wadą będzie nadchodząca premiera na konsole ponieważ będzie się dało to złamać.

Ale wersja konsolowa będzie miała gigantyczny plus ponieważ będzie brak tego wkurwiającego AH i botów bo nie będzie wymagany net i we 4 na padach miodzio coś myśle że będzie lepiej niż na PC.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

nie wiem jak ty.. ale ja wolal bym kupic.. bo lamaniei tych zabezpieczen jest w chuj trudne

Opublikowano

Praktycznie nie da się złamać tych zabezpieczeń. Osobiście mam D3 i tobie mówie "kup se to". Gra strasznie wciągająca.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...