Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w tytule zasponosoruje projekt Metin2.

Od razu informuje iż sponsoruje tylko projekty w 90%+ gotowe,dlatego jeżeli chcesz abym zasponorował je od początku,nawet nie pisz :)

Sponsoringiem zajmuje się od 2 lat-Z przerwami z powodu nie udanych projektów (Bugi przez techników itp.) i serwery po prostu zostały zamykane z braku graczy...

Na chwile obecną sponsoruje 2 projekty (Guerra-World,oraz Azeria) oraz MyDestiny który jest już na MPC udostępniony w fazie beta :)

Nie przedłużając Oferuje:

-Hosting TS3 (Ilość slotów ustalana z właścicielem)-Kupuje hosty,bo DDoSy nie położą,a VPS już tak

-Profesionalne zabezpieczenia-Kto grał na Azerii lub Guerrze to wie że ataki DDoS o mocy 75 tysięcy pakietów nie były dla nas problemem większych o próbach włamów nie wspominając ;)-W TYM INTERESIE BEZ ZABEZPIECZEŃ SERWER NIE WYSTARTUJE!

-Maszyna-Przepustowość 1gbs+Ilość ram wstępnie 16-24GB (Ustalana z włascicielem)

-Strona WWW gotowa (Od Zielska-Posiadam 2 szablony graficzne-bez luk :) )

-Pytania co do forum niestety tu bida bo jedyne co moge zaoferować to instalacje forum MyBB z jakimś wybranym szablonem :(

Wszelkie pytania do mnie proszę kierować:

GG:12186833

Lub na PW na MPC-Aczkolwiek tego nie preferuje z powodu iż rzadko kiedy patrze na wiadomości prywatne tutaj :(

Pozdrawiam!

True!

Opublikowano

70% serwerów tutaj było sponsorowanych przez ciebie... m.in turion, który padł po 15 minutach, hmm czy aż takie dobre zabezpieczenia?

PS. Zasponsorujesz serwer pvp, formę zarobku napisze ci na pw jak jesteś zainteresowany

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

70% serwerów tutaj było sponsorowanych przez ciebie... m.in turion, który padł po 15 minutach, hmm czy aż takie dobre zabezpieczenia?

PS. Zasponsorujesz serwer pvp, formę zarobku napisze ci na pw jak jesteś zainteresowany

70%? ^ ^

Aż tak dobrze to nie mam niestety,ale turion leżał na maszynie nie zabezpieczonej (początek lipca) od tamtego czasu sie wiele pozmieniało i szanowny "GUM*Ś" odwiedził nas na Azerii ale jak widać nic nie zdziałał wiec zabezpieczenia tak są dobre :)

Tak sponsoruje serwery pvp w zależnosci od ich jakości wykonania ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Właściwie to przyda mi się taka osoba jak ty, mam sponsora na serwer do 2000 zł, lecz potrzebuje sponsora na postawienie forum na dobrym hostingu oraz na pomoc w utrzymaniu ts3 jeśli jesteś zainteresowany pisz GG:45931519

Opublikowano

70%? ^ ^

Aż tak dobrze to nie mam niestety,ale turion leżał na maszynie nie zabezpieczonej (początek lipca) od tamtego czasu sie wiele pozmieniało i szanowny "GUM*Ś" odwiedził nas na Azerii ale jak widać nic nie zdziałał wiec zabezpieczenia tak są dobre :)

Tak sponsoruje serwery pvp w zależnosci od ich jakości wykonania ;)

Pozdrawiam

GuMiŚ nie jest żadnym wyznacznikiem ponieważ to jest zwykły frajer z NerviLa który potrafi wpakować shella do pluginu ipb a potem wyciągać nim passy do mysql, zmieniać stronę itp.

Jeżeli nic od niego nie brałeś to mu nawet boska siła nie pomoże aby się włamać do kalkulatora.

Tyle na temat tego pro hakiera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...